Jump to content

Vameş moldovean reţinut la Giurgiuleşti cu 1.500 dolari în pantof


dcp100168

Recommended Posts

Vameş moldovean reţinut la Giurgiuleşti cu 1.500 dolari în pantof

Direcţia teritorială Sud a Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi a Corupţiei a reţinut un angajat vamal care ar fi pretins 300 de euro de la un cetăţean. La percheziţie, în încălţămintea funcţionarului au mai fost gasite 1570 de dolari. Vameşul reţinut în flagrant are 26 de ani şi activa la punctul de trecere Giurgiuleşti-Galaţi. Potrivit reclamantului, el ar fi pretins 300 de euro pentru a-i restitui automobilul de model „Opel Omega Vauxhall", reţinut în vama la 10 decembrie. În prezent, colaboratorul Serviciului vamal este cercetat pentru corupere pasivă, fiind repartizat în izolatorul de detenţie preventivă din Cahul. El riscă de la cinci la zece ani de închisoare, cu amendă în marime de până la 60.000 lei, în ambele cazuri cu privarea de dreptuuil de a ocupa anumite funcţii.

http://www.adevarul.ro/adevarul_moldova/actualitate_md/Chisinau-_Vames_retinut_cu_1500_dolari_in_pantof_0_391161070.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.