Jump to content

Gălăţeni accidentaţi în timp ce veneau de la muncă din Serbia


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţeni accidentaţi în timp ce veneau de la muncă din Serbia

Un microbuz în care se aflau nouă pasageri a derapat din cauza zăpezii şi a intrat într-un şanţ, vineri dimineaţă, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, iar în urma accidentului o persoană a suferit leziuni la gât şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că şoferul microbuzului, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Galaţi, ar fi frânat, iar maşina a derapat, ieşind de pe carosabil şi răsturnându-se în afara carosabilului. La faţa locului au intervenit două echipaje ale ISU Argeş, un echipaj SMURD şi un echipaj al Ambulanţei. Şapte din cei nouă pasageri din microbuzul răsturnat pe A1 se întorceau de la muncă din Serbia.

Cei nouă pasageri ai microbuzului care a derapat din cauza zăpezii şi a intrat, vineri dimineaţă, într-un şanţ pe autostrada Bucureşti-Piteşti, sunt din judeţul Galaţi, iar şapte dintre aceştia se întorceau de la muncă de la Novi Sad (Serbia), transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit şefului Poliţiei A1, comisar-şef Emilian Buican, în microbuz erau nouă persoane, doi şoferi şi şapte persoane care se întorceau de la muncă din Serbia. "Şoferul a fost verificat cu aparatul alcool test, iar rezultatul a fost negativ. El a declarat că o maşină i-ar fi tăiat calea şi de aceea a frânat, dar cercetările arată că accidentul a avut loc din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, cu zăpadă pe carosabil. În maşină erau nouă persoane, doi şoferi, unul la volan şi unul de rezervă, şi şapte persoane care se întorceau de la muncă din Novi Sad, Serbia.Toţi cei nouă sunt din Galaţi", a declarat Emilian Buican. Acesta a precizat că bărbatul rănit în urma accidentului şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti este stabilizat, aflându-se în afară oricărui pericol.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.