Daniel Mocanu Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 (edited) Mocanu Daniel <danydaniel46@yahoo.com>Mocanu DanielMă numesc Mocanu Daniel și sunt din Bucuresti. Am 32 de ani și sufăr de arterită Burger având ambele picioare amputate.Ambii părinți au decedat: mama a decedat acum 10 luni și din pensia mea nu-mi ajunge deloc. Rog oamenii cu sufletul mare care pot sa ma ajute sa am si eu o masa de sarbatoare si sami procur si lemne pentru foc sa simt ca vine si Craciunul pe la mine macar de sarbatori sa ma simt si eu putin mai fericit 0213101995 mob. 0762457817ma scuzati de acest mesaj nu stiu pe unde sa mai apelez cu pensia mea nu am sa pot niciodata sa imi pot plati datoriile va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati Edited December 17, 2010 by Daniel Mocanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Mocanu Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Mocanu Daniel <danydaniel46@yahoo.com> Mocanu Daniel Mă numesc Mocanu Daniel și sunt din Bucuresti. Am 32 de ani și sufăr de arterită Burger având ambele picioare amputate.Ambii părinți au decedat: mama a decedat acum 10 luni și din pensia mea nu-mi ajunge deloc. Rog oamenii cu sufletul mare care pot sa ma ajute sa am si eu o masa de sarbatoare si sami procur si lemne pentru foc sa simt ca vine si Craciunul pe la mine macar de sarbatori sa ma simt si eu putin mai fericit 0213101995 mob. 0762457817 ma scuzati de acest mesaj nu stiu pe unde sa mai apelez cu pensia mea nu am sa pot niciodata sa imi pot plati datoriile va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts