Jump to content

Ce părere ai despre femeile care fumează? Dar despre bărbați?


AndreiM

Ești fumător?  

18 members have voted

  1. 1. Ești fumător?Recommended Posts

În primul rând aș vrea ca acest topic să nu stârnească discuții aprinse ci doar păreri.

Să încep despre femei.. pentru mine o femeie își pierde feminitatea, gingășia și frumusețea în momentul în care o văd că fumează. Mă uit mereu uimit la femeile care fumează pe stradă și mai au și câte unu la braț. Îmi vine să strig după ăla, „ bă, ți-ai tras locomotivă ? ”

Despre bărbați.. cred că pentru majoritatea este doar un mod de „ relaxare ” cum este poate și pentru femei, dar în general cred că aceștia fumează să pară mai interesanți. Sunt unii care au niște scheme când fumează, de zici că-s mari avuți.

Per ansamblu, cred că acest gest poate fi unul de relaxare, dar eu nu văd niciun beneficiu. Nu ești mai inteligent, nu ești mai șmecher ci dimpotrivă.. dai bani aiurea, sănătatea îți este afectată, uneori te faci de rușine în public.

Partea cea mai proastă pentru mine este faptul că unii fumători, nu dau 2 bani pe sănătatea celor din jur.

Ai mei, ambii părinți fumează dar am reușit de i-am educat dacă pot spune așa, să fumeze unde trebuie și când trebuie. Deși maicămea bagă la spălat haine, nu sunt obligat să miros a fum de țigară în permanență!

Link to comment
Share on other sites

DA, e tare faza cu hainele, si....adevarata, din pacate. Eu TREBUIE sa ma las de fumat, pentru ca ma gandesc la al meu baiat. Pareri....proaste pentru ambele tabere, si pentru mine :d Ia baga in chestionar si "voi deveni fumator"/"ma voi lasa in curand" Ar fi tare :d

Edited by AdiTZA
Link to comment
Share on other sites

Absolut nicio problema. Chiar deloc.

Poate ca "nu e frumos" sau cutumele actuale sunt impotriva. Totusi, obiceiurile (mai bune sau mai rele), moravurile (la fel) se schimba de-a lungul vremurilor. Poate ca nu in bine (dupa aprecierile unora), dar asta e doar o parere.

E frumos/moral ca sexul feminin sa poarte pantaloni? :)) Acum vreo 2-300 de ani ar fi fost bagate femeile la inchisoare daca macar le-ar fi trecut asa ceva prin cap, nu?

Link to comment
Share on other sites

Eu nu sunt impotriva fumatului - indiferent de sex, am fumat si :

*imi plac mirosul tigarilor neaprinse, aroma fumului cald de la tigarile fine, ticurile si tabieturile induse de fumat, dar

*nu imi plac:

- scrumul si chistoacele imprastiate-aruncate-scuturate pe strada, pe scara blocului, de la fereastra, din masina;

- scuipaturile si horcaielile asociate de unii/unele cu fumatul;

- fumul statut din incaperile unde se fumeaza mult;

- mirosul hainelor, parului, degetelor dupa fumat;

- gustul si mirosul gurii femeii care a fumat(cred ca e reciproca neplacerea); pana acum nu am descoperit nici un parfum de 'dama' care sa se potriveasca cu fumul de tigara

- copiii care fumeaza!

- chiulul de la munca sub pretextul fumatului(pauza de fumat);

- excesul

:)

Edited by corbu
Link to comment
Share on other sites

La o studiere rapidă a acestui sondaj, observ că predomină cei care au fumat și s-au lăsat ulterior. Am tot respectul pentru acești oameni care dovedesc că se poate și fără țigări și îi respectă pe cei din jur.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Fumez de vreo 20 de ani si sper, ca la un moment dat sa am puterea sa ma las!

Am avut cateva tentative esuate! Tot ce exista pe piata contra fumatului sunt doar praf in ochi... si am incercat vreo cateva!

Reusisem sa ma las cu niste pastile numite Ziban. Tratamentul necesita 2 tiple (1 mil./tipla in 2004, nu mai stiu cate pastile avea tipla si cat te tinea), cand sa cumpar a doua tipla astia au scos medicamentul din farmacii pe motivul ca era nociv.

Acum fumez 1-2 pachete de tigari/zi. Este un viciu la care unii vor sa renunte, altii nu pot!

Deranjeaza ca vezi oameni fumand pe strada? La un moment dat, poate o sa ne deranjeze ca vedem oameni grasi pe strada, oamenii care au probleme cu transpiratia si nu putem sta langa ei in mijloacele de transport in comun, sau ... cei care nu se spala, ori cei ce miros a ceapa sau a usturoi...

Hai sa-i interzicem pe toti!

Link to comment
Share on other sites

La un moment dat, poate o sa ne deranjeze [ ]oamenii care au probleme cu transpiratia si nu putem sta langa ei in mijloacele de transport in comun, sau ... cei care nu se spala, ori cei ce miros a ceapa sau a usturoi...

Pe mine ma deranjeaza deja... Si mi se pare foarte normal sa ma deranjeze un nespalat sau unul care imi trinteste in fata arome de ceapa sau usturoi... :-?

Gresesc?...

Apropo de fumat (pe linga faptul ca eu m-am lasat dupa 12 ani)...am un coleg care a reusit cu Nicorette, dar fiind fumator inrait, a apelat la doza maxima, nu la cea recomandata de farmacista (cea minima). Are citeva luni bune de cind s-a lasat si fuma 3 pachete pe zi.

Edited by katman
Link to comment
Share on other sites

E simplu a spune: s-a rezolvat..

Din punctul meu de vedere, nici pe departe nu e 'rezolvat' viciul. E drept ca nu mai fumez, dar zi de zi depun eforturi chinuitoare in a ma stapani sa nu aprind macar o tigara. Nu am stiut ca perioada de refacere e atat de grea...:) Pe cine auzeam, imi spunea ca perioada critica e de maxim 10 zile, poftim, 2 saptamani, dar nicidecum atata timp...

Link to comment
Share on other sites

Fumatul pasiv e cel mai daunator. Cu multa vointa poti invinge orice ,inclusiv dependenta de tigari.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Every day is beautiful if U make it so!!!

Link to comment
Share on other sites

Intrebarea din topic mi se pare total deplasata. Nu ar fi trebuit sa se faca diferenta intre femei fumatoare si barbati fumatori! Era de ajuns a se scrie 'Ce parere aveti despre fumatori/persoanele care fumeaza?'

A-ti placea/nu-ti placea o femeie/un barbat fumator tine strict de gusturi personale, principii la fel de personale, idei preconcepute/ori ba.

Link to comment
Share on other sites

Eu de exemplu am o parere foarte buna despre cei care se lasa de fumat :))

Stiu cita vointa e la mijloc.

Catilina, e drept ca primele saptamini sint mai grele, dar (nu vreau sa te descurajez, insa e bine sa stii) vor trece ani pina te vei putea considera pe deplin in afara pericolului de a reveni. Trebuie sa te dezbari de pofta pe care o simti la aroma de tutun, de gesturile tipice uni fumator ce tine tigara in mina, de placerea de a bea cafeaua insotita de relaxarea tigarii, de dorinta de a trage una atunci cind esti sub stress.

Cunosc persoane care s-au reapucat dupa 2 ani de abstinenta.

O zicala spune ca te-ai lasat cu adevarat atunci cind ai uitat cita vreme a trecut de cind s-a intimplat.

Pui in balanta ceea ce cistigi, te apuci de ceva gen fitness la greu si cind vei observa beneficiile (si mai ales, stii cit de bine iti face la sanatate si forma fizica) vei fi vindecata.

Praise the Lord! Amin!

Edited by katman
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.