Jump to content

Lucian Bute - Brian Magee


dcp100168

Recommended Posts

Lucian Bute: "Voi boxa pe 12 martie 2011!"

Lucian Bute a declarat astăzi că în primăvara anului viitor îşi va pune din nou la bătaie centura. Conform spuselor sale, Bute va pleca săptămâna viitoare în Canada, pentru a stabili detaliile viitoarei sale lupte, care va avea loc tot la Montreal. "Nu pot să dau prea multe detalii acum, dar în mod cert următoarea luptă va fi tot la Montreal, pe data de 12 martie. Lunea viitoare voi reveni în ţară, şi atunci voi anunţa şi numele celui pe care-l voi înfrunta", a declarat Bute.

Pe de altă parte, campionul român a spus că încă mai speră să poată boxa acasă. "Ştiţi cum este, speranţa moare ultima. Eu încă mai sper să se poată rezolva un meci în România, dar acest lucru nu depinde numai de mine", a mai spus acesta.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/galati-Lucian_Bute-_-Voi_boxa_pe_12_martie_anul_viitor_0_362964010.html

Link to comment
Share on other sites

Lucian Bute, tot mai aproape de SuperSix

InterBox si Showtime negociaza o serie de trei meciuri tari pentru Lucian Bute, pugilistul roman fiind, conform presei canadiene, destul de aproape de a avea disputele care l-ar putea propulsa in SuperSix (cea mai importanta competitie dedicata categoriei supermijlocie). In plus, Showtime are pregatita o reteta financiara de doua milioane de dolari pe meci pentru Bute. "Multe lucruri s-au schimbat in box. In momentul de fata muncim din greu la un proiect, dar nimic nu este finalizat. Nu vreau sa dau mai multe detalii, asta e tot ceea ce pot sa spun acum. Avem contacte cu Showtime si ne dorim sa intram in lupta alaturi de cei mai buni" - Jean Bedard, presedinte InterBox. "Sunt unele aspecte care trebuie discutate, dar in principiu eu cred ca Showtime este deschis la discutii. Ei au unii dintre cei mai buni boxeri in Super Six, iar lumea vrea sa vada anumite nume acolo. Trebuie sa organizam luptele pe care publicul si le doreste. Suntem pregatiti pentru a face asta" - a completat Jean Bedard. Showtime si-a canalizat in ultima perioada energia si banii catre turneul Super Six, o competitie unde lupta cei mai in forma boxeri ai categoriei super mijlocie. Conform presei canadiene, Showtime ii pregateste lui Bute in 2011 o serie de partide contra celor mai in forma pugilisti ai momentului. "Nu vrem sa comentam in acest moment in niciun fel aceste zvonuri", a precizat purtatorul de cuvant al Showtime. "Pana acum, singurul lucru clar este acela ca Lucian va boxa la Montreal in luna martie a anului viitor", a conchis Bedard (presedintele InterBox).

http://sport.hotnews.ro/stiri-alte_sporturi-8000311-lucian-bute-tot-mai-aproape-supersix-showtime-ofera-doua-milioane-dolari-meci.htm

Link to comment
Share on other sites

Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu Showtime

Vicepreşedintele executiv al Showtime Sports, Ken Hershman, şi preşedintele clubului Interbox, Jean Bedard, au anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Las Vegas, că pugilistul Lucian Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul TV, informează fightnews.com. "Suntem încântaţi că Lucian Bute este din nou alături de noi, pe Showtime. Contractul cu Lucian va asigura pentru telespectatorii noştri meciuri mai incitante în 2011", a declarat Hershman.

Bute va boxa în primul sfert al anului viitor, cu un adversar ce urmează să fie stabilit. "Este o adevărată onoare pentru mine să am oportunitatea de a înfrunta cei mai importanţi boxeri ai categoriei mele pe postul Showtime. Vreau să demonstrez că sunt cel mai bun pugilist din lume la categoria supermijlocie şi această oportunitate îmi va permite să fac asta. Sunt foarte fericit şi mândru", a declarat sportivul român, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

Presa canadiană notase, vineri, că Interbox a ajuns la un acord cu Showtime pentru transmiterea următoarelor trei partide ale pugilistului român, înţelegere în urma căreia boxerul ar urma să câştige 6 milioane de dolari.

Showtime a difuzat prima luptă a lui Bute contra lui Librado Andrade, care a avut loc în octombrie 2008, dar şi victoria obţinută împotriva lui Fulgencio Zuniga în martie 2009. De atunci, Showtime s-a concretizat pe organizarea turneului Super Six, ceea ce i-a obligat pe cei de la Interbox să revină la HBO. Sursa citată menţionează că HBO nu s-a arătat prea interesat să difuzeze următoarea luptă a lui Bute, care ar putea fi împotriva americanului Kelly Pavlik.

http://www.mediafax.ro/sport/bute-a-semnat-un-contract-pentru-mai-multe-meciuri-cu-showtime-7695096

Link to comment
Share on other sites

Bute: Am pus în contractul cu Showtime o clauză care să-mi permită să boxez şi în România

Pugilistul român Lucian Bute a declarat marţi într-o conferinţă de presă că în contractul pe care l-a semnat cu canalul de televiziune Showtime a ţinut să pună o clauză care să-i permită să dispute un meci în România, în cazul în care acest lucru se va realiza. "Am vorbit şi cu conducătorii de la Interbox şi am ţinut să pun în contractul cu Showtime o clauză care să-mi permită să boxez în România, în eventualitatea în care acest lucru va fi posibil. Mi-am asumat acest risc, pentru că îmi doresc foarte mult să boxez în România. Cei de la Showtime şi de la Interbox au acceptat această dorinţă a mea, iar acum rămâne ca domnul Obreja să se ocupe de acest eveniment. Eu sper în continuare să pot boxa în România cu centura pe masă. De această dată nu vom mai merge pe promisiuni, nu vom mai aştepta. Dacă nu se va realiza nimic, voi boxa la Montreal sau la Quebec. Ştiu că Sala Polivalentă este destul de mică, iar dacă meciul s-ar disputa pe un stadion ar fi foarte bine. Foarte mulţi români îşi doresc să mă vadă", a spus Bute.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a afirmat că înţelegerea cu Showtime este avantajoasă atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar: "Vineri, la Las Vegas, am fost invitat de postul de televiziune Showtime şi am semnat un contract pentru următoarele trei meciuri ale mele, cu opţiune pentru al patrulea. Cei de la Showtime îi au sub contract pe cei mai în formă pugilişti de la categoria mea şi toată lumea cunoaşte turneul Super Six. Când eram sub contract cu HBO, nu prea puteam să boxez cu aceşti sportivi, pentru că aveau contract cu Showtime. Acesta era şi unul dintre obiectivele mele, să ajung să boxez cu învingătorul de la Super Six, iar acest lucru sper să se întâmple spre sfârşitul anului viitor. Vreau să demonstrez tuturor că sunt cel mai bun la categoria supermijlocie. În Super Six sunt implicate două centuri şi cu siguranţă că învingătorul va ajunge să deţină una sau două centuri. Un meci cu mine ar însemna unificarea a două sau trei centuri, lucru pe care mi l-am dorit de când am devenit campion mondial. Din punct de vedere financiar sunt foarte mulţumit, iar bursele sunt mai mari faţă de ce au fost până acum".

Bute a precizat că data în care îşi va pune din nou centura în joc a fost stabilită, la 12 martie, însă nu se cunoaşte deocamdată adversarul. "Data pentru meciul următor a fost deja stabilită, va fi 12 martie, la Montreal, dar încă nu se cunoaşte adversarul. Avem mai multe variante şi vom vedea cu care va fi de acord Showtime. Mie nu-mi rămâne decât să mă pregătesc cu multă seriozitate. Voi pleca săptămâna viitoare la Montreal, o să-mi reiau pregătirea pentru a fi în cea mai bună formă şi va trebui să-mi păstrez centura pe 12 martie. Nu voi mai fi acasă de sărbători, iar prin luna ianuarie voi pleca în Florida sau în Puerto Rico pentru cantonament", a adăugat pugilistul.

Lucian Bute a mai declarat că anul viitor lista pugiliştilor puternici pe care îi poate întâlni este mult mai mare: "Sunt mai mulţi adversari pe care îi pot avea anul viitor, sunt cei doi din Germania, Robert Stieglitz, Arthur Abraham, americanul Kelly Pavlik, jamaicanul Glen Johnson, care a învins vineri prin KO. De asemenea, este camerunezul Sakio Bika, pe care l-am învins acum vreo trei ani de zile, însă de atunci el a câştigat fiecare meci. Sunt mai mulţi pe listă, pentru că cei de la Showtime au foarte mulţi pugilişti de valoare sub contract".

Campionul mondial a precizat că nu se gândeşte la retragere şi consideră că mai poate boxa şi după ce va reuşi să unifice centurile. "Cred că dacă voi reuşi să unific centurile, apoi aş mai putea să boxez încă trei sau patru ani. Nu am de gând să mă retrag, iar dacă voi fi sănătos şi îmi va merge bine, mi-aş dori să mă retrag neînvins, pentru că aşa este frumos. În box se poate întâmpla orice, la nivelul acesta toţi vor să mă bată", a afirmat Bute.

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat că a început discuţiile pentru disputarea unui meci în România, însă a precizat că se va baza numai pe garanţii. "Există discuţii pentru disputarea unui meci în România. Este important că s-a înţeles impactul pe care un meci al lui Bute în România l-ar avea atât la nivel mondial, cât şi la nivelul nostru. El este o mândrie, unul dintre puţinii campioni pe care îi mai are sportul şi trebuie să-l aducem şi acasă. Este păcat să vezi 20.000 de canadieni care îi scandează numele cât durează un meci, iar noi să nu facem acest lucru la noi acasă. Avem demersurile începute, avem şi timpul necesar, dar nu vom merge decât pe garanţii. Am mai făcut o dată înţelegeri pe strângere de mână şi nu a ieşit cum trebuie. Interbox a înţeles sincopa de prima dată, dar nu cred că a doua oară ar mai fi cazul să facem la fel", a menţionat Obreja.

http://www.mediafax.ro/sport/bute-am-pus-in-contractul-cu-showtime-o-clauza-care-sa-mi-permita-sa-boxez-si-in-romania-7703104

Link to comment
Share on other sites

Lucian Bute a mai declarat că anul viitor lista pugiliştilor puternici pe care îi poate întâlni este mult mai mare: "Sunt mai mulţi adversari pe care îi pot avea anul viitor, sunt cei doi din Germania, Robert Stieglitz, Arthur Abraham, americanul Kelly Pavlik, jamaicanul Glen Johnson, care a învins vineri prin KO. De asemenea, este camerunezul Sakio Bika, pe care l-am învins acum vreo trei ani de zile, însă de atunci el a câştigat fiecare meci. Sunt mai mulţi pe listă, pentru că cei de la Showtime au foarte mulţi pugilişti de valoare sub contract".

a facut el cumva si a fentat din nou boxul. totul se rezuma la bani.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Lucian Bute isi apara centura in fata nord-irlandezului Brian Magee

Pugilistul roman Lucian Bute isi va apara pentru a saptea oara titlul de campion mondial al IBF, la categoria mijlocie, in fata campionului european Brian Magee, in 19 martie, la Bell Centre din Montreal, a anuntat luni Interbox, in cadrul unei conferinte de presa.

In prima faza au fost negocieri pentru o lupta intre Lucian Bute si Dimitri Sartison, insa acesta a refuzat oferta. Au urmat apoi discutii cu nord-irlandezul Brian Magee, care a acceptat propunerea. Organizatorii au declarat ca aceasta este "cea mai buna optiune disponibila" in acest moment.

Campion european, Magee, in varsta de 35 de ani, are 34 de victorii in cariera, dintre care 24 prin KO, si trei infrangeri. Nord-irlandezul, care este pe locul 1 in clasamentul WBA, locul 2 in WBC si locul 8 in IBF, este neinvins in ultimele sase meciuri. Infruntarea cu Magee va fi prima dupa ce Bute a semnat, luna trecuta, un contract pe trei ani cu cei de la Showtime. Potrivit intelegerii, pugilistul roman ar urma sa primeasca 2 milioane de dolari pentru fiecare lupta.

Lucian Bute este neinvins in 27 de meciuri, din acestea 22 de victorii au fost obtinute prin KO. Romanul a castigat titlul in octombrie 2007, invingandu-l prin KO in runda a 11-a pe columbianul Alejandro Berrio. Pana acum, Bute si-a aparat cu succes titlul de sase ori: in februarie 2008, in fata americanului William Joppy (KO), in octombrie 2008, in fata mexicanului Librado Andrade (la puncte), in martie 2009, in fata columbianului Fulgencio Zuniga (KO tehnic), in noiembrie 2009, in fata mexicanului Librado Andrade (KO), in aprilie 2010 in fata columbianului Edison Miranda (KO) si in octombrie 2010, in fata americanului Jesse Brinkley (KO tehnic).

http://sport.hotnews.ro/stiri-alte_sporturi-8145270-oficial-bute-isi-apara-centura-fata-nord-irlandezului-brian-magee.htm

Link to comment
Share on other sites

Despre Lucian Bute pe site-ul oficial al lui Magee:

Lucian Bute, a southpaw like Brian Magee is seen by many as the best 168-pounder

in the sport today. The 30-year-old is currently 27-0(22) and despite not being

part of the ongoing “Super Six” tournament, Bute is a name every boxing fan knows

and relishes at another chance to see one of the best active boxers in the world

today.

Link to comment
Share on other sites

Adversarul lui Bute: “Am şansa să boxez cu cel mai bun pugilist la supermijlocie”

Adversarul lui Lucian Bute din ring, din martie 2011, irlandezul Brian Magee, a declarat despre boxerul român că este cel mai bun din lume la categoria supermijlocie. El crede totodată că se află în cea mai bună formă şi că poate produce surpriza. "Simt că acum am şansa vieţii să boxez cu cel mai bun din lume la categoria supermijlocie într-un timp în care sunt în cea mai bună formă şi sunt gata să iau titlul. O victorie la Montreal mi-ar schimba radical viaţa, devenind milionar peste noapte", a spus Mangee, care este convinsă că atmosfera creată de cei 15.000 de spectatori va fi electrizantă, iar pentru el o ocazie mare de a arăta de ce e în stare, informează Belfast Telegraph.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Brian-Magee-boxez-pugilist-supermijlocie_0_395360609.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Bilete între 95 şi 600 de dolari canadieni

Preţul biletelor puse în vânzare pentru meciul de box dintre gălăţeanul Lucian Bute şi irlandezul Brian Mageese, care va avea loc la 19 martie, la Centre Bell, în Montreal, este cuprins între 95 şi 600 de dolari canadieni.

Celebrului complex din Montreal organizează mai multe evenimente sportive şi artistice în această primăvară, printre care şi concertele vedetelor internaţionale, Lady Gaga, Kylie Minogue şi Jon Bon Jovi, dar şi partidele de hochei, atât de iubite de canadieni, scrie ziarulnational.ro. Dintre cei enumeraţi, cele mai scumpe bilete - între 70 şi 1.000 de dolari canadieni- sunt cele pentru a o vedea pe Lady Gaga. Concertul ei este singurul, de altfel, care depăşeşte evenimentul lui Bute. Pentru Kylie Minogue, fanii sunt nevoiţi să scoată din buzunar între 65 şi 138 de dolari canadieni, iar la un concert Bon Jovi, spectatorii vor plăti între 70 şi 360 de dolari canadieni. Microbiştii plătesc să vadă un meci de hochei între 65 şi 550 de dolari canadieni.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-Galateanul-Lucian-Bute-Kylie-Minogue_0_415758806.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Pe Bute îl costă pregătirea unui meci 80.000 de dolari!

Campionul mondial la box se antrenează de o lună şi jumătate la Miami şi nu se uită la bani când e vorba de antrenamente. Invidiat de mulţi pentru banii pe care îi câştigă în ring, Lucian Bute (27 de meciuri la profesionişti, 27 de victorii, 22 prin KO) face o pregătire spartană înaintea meciurilor sale. Deţinătorul centurii IBF, la categoria super-mijlocie, se refugiază la Miami, unde stă în cantonament câte două luni. „De regulă, mă întorc la Montreal cu 6 zile înaintea meciului. Acum, voi reveni pe 12 martie (n.r. meciul cu irlandezul Brian McGee e programat pe 19 martie). În America am tot ce îmi trebuie pentru o pregătire specifică şi nu-mi tulbură nimeni liniştea", ne-a declarat Bute.

Puţină lume ştie însă că liniştea pe care o are Lucian în Florida ustură destul de mult la buzunar. El suportă toate cheltuielile de cazare, masă şi pregătire pentru tot stafful său, dar şi pentru partenerii de antrenament. Numai chiria la vila în care stă acum se ridică la 12.000 de dolari pe lună, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care intenţionează să-şi cumpere o casă la Miami. „Dacă am două meciuri pe an, stau aici patru luni, dacă am trei meciuri stau câte şase luni. Dau o grămadă de bani pe chirie şi de aceea mă gândesc să vilă cu trei dormitoare, un living, băi, piscină, ceva nici prea mic, nici prea mare, care ar fi şi o investiţie imobiliară", a mărturisit campionul român. Pentru ceea ce are în plan să cumpere, Bute ar trebui să scoată din buzunar cam 400.000 de dolari.

„Acum sunt preocupat cu meciul, dar mă voi ocupa de acest proiect din primăvară", a mai spus el. Pregătirea meciului cu McGee îl costă pe Lucian în jur de 80.000 de dolari, dar nu se uită la bani când e vorba de asta. „E important orice amănunt, de la mâncare până la mănuşile cu care fac sparring", crede el. Tocmai de aceea, de două ori pe lună, boxerul primeşte vizita unui nutriţionist, care vine special din Canada, pentru a-i controla şi, după caz, modifica meniul.

Programul lui Bute e strict la Miami. De luni până vineri are două antrenamente pe zi, sâmbăta unul, iar duminica liber. Recuperarea sa prevede saună, bazin şi băi de gheaţă. Bute intră într-o mini-piscină gonflabilă în care apa are mai puţin de zero grade şi stă câte cinci minute acolo. „În Canada era mai simplu. Mergeam la o saună în aer liber şi apoi mă rostogoleam prin zăpadă. Aici însă, e cald mereu. Mai puţin de 20 de grade nu au fost niciodată", spune el râzând.

http://www.click.ro/sport/altre_sporturi/Bute-cheltuie-pregatire_0_1125487484.html

Link to comment
Share on other sites

Lucian Bute, despre Magee: Este cel mai bun adversar de pana acum

"E un tip inteligent, care stie box. Stilul sau seamana putin cu al meu. Am inaintea mea cel mai bun adversar", a declarat Lucian Bute in legatura cu Brian Magee, viitorul sau partener de intrecere. Disputa dintre "Mister KO" si irlandez va avea loc la Bell Centre, din Montreal, in data de 19 martie. "Este un tip inteligent, care stie box. Are multa experienta, loveste cu ambele brate, apreciaza bine distanta si pune presiune. Stilul sau seamana putin cu al meu. Uneori se deplaseaza, alteori este agresiv. Este foarte periculos ca pugilist. Am inaintea mea cel mai bun adversar. Brian Magee are încredere în el. A declarat de mai multe ori ca vine la Montreal pentru a face totul ca sa câstige centura de campion mondial", a declarat Lucian Bute, citat de Mediafax.

Bute se pregateste in Florida alaturi de un nou preparator fizic, Alain Delorme. Campionul roman vrea sa-si apere cu succes pentru a saptea oara centura de campion mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

http://sport.hotnews.ro/stiri-alte_sporturi-8334491-lucian-bute-inainte-meciul-magee-este-cel-mai-bun-adversar-pana-acum.htm

Link to comment
Share on other sites

TVR a făcut o ofertă pentru meciul Lucian Bute – Brian Magee

Postul public de televiziune a făcut o ofertă companiei Gankor pentru a difuza meciul de box dintre Lucian Bute și Brian Magee, pentru titlul mondial al versiunii IBF. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, TVR nu a primit încă un răspuns pentru suma înaintată. Conform acelorași informații, oferta TVR este mult sub suma cerută de cei de la Gankor – 150.000 USD.

http://www.paginademedia.ro/2011/03/tvr-a-facut-o-oferta-pentru-meciul-lucian-bute-%E2%80%93-brian-magee/#more-26181

Link to comment
Share on other sites

B1 TV va transmite meciul Bute - Magee​

Meciul de box pe care Lucian Bute il va avea cu Brian Magee in data de 19 martie va fi difuzat de B1 TV, potrivit surselor HotNews.ro.

Acestea arata ca B1 a cumparat deja drepturile de televizare pentru meciul lui Bute, precum si pe cele ale meciului din toamna anului trecut, care nu a fost difuzat de posturile romanesti. Meciul din octombrie va fi difuzat, potrivit informatiilor HotNews.ro, cu cateva zile inainte de confruntarea cu Magee.

Federatia Romana de Box a confirmat, pe site-ul oficial, ca disputa de la Montreal va fi transmisa in direct de postul de televiziune B1 TV.

Meciul Bute-Magee va avea loc pe 19 martie, in Bell Centre din Montreal.

Meciul din toamna, in care Bute l-a infruntat pe Jesse Brinkley, nu a putut fi urmarit in Romania.

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-8352618-surse-b1-cumparat-drepturile-pentru-meciul-bute-magee.htm

Link to comment
Share on other sites

Meciul Bute - Magee va fi transmis si de Radio Romania Actualitati

Meciul de box pe care Lucian Bute il va avea cu Brian Magee in data de 19 martie si care va fi televizat de B1 TV va putea fi urmarit, in direct, si la Radio Romania Actualitati. Potrivit unui comunicat al postului, corespondentul RRA Adrian Fetecau va transmite atat de la conferinta oficiala de presa si de la cantarul oficial, cat si din culise. Potrivit anuntului de luni, corespondentul postului public de radio are programate interviuri cu cei doi adversari, inainte si dupa meciul din Montreal.

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-8368690-meciul-bute-magee-transmis-radio-romania-actualitati.htm

Link to comment
Share on other sites

Lucian Bute: "Acasă sunt oameni care nu apreciază ceea ce am făcut"

Campionul mondial la categoria supermijlocie în versiunea IBF pregăteşte intens meciul cu Brian Magee, de pe 19 martie. Gălăţeanul ne-a dezvăluit caznele la care s-a supus înaintea disputei cu pugilistul nord-irlandez, dar şi durerea că în România sunt destui care îl critică, fiind mai iubit în Canada. Un tip modest şi cu capul pe umeri, el transmite, ori de câte ori vorbeşte, mesaje pozitive, chiar dacă are propriile nemulţumiri legate de faptul că nu toate partidele pe care le-a disputat au putut fi văzute în România, dar şi de faptul că anumiţi oameni din branşă (unul dintre aceştia este Leonard Doroftei) îi minimalizează rezultatele.

Bute a acceptat să ne ofere un interviu pe larg, după o perioadă în care a evitat apariţiile publice. Supărat că nicio televiziune nu s-a sinchisit să cumpere drepturile de transmisie ale ultimului său meci, boxerul s-a închis în el şi a refuzat un timp să mai acorde declaraţii. EVZ a reuşit să intre în universul lui Bute cu aproximativ o săptămână înaintea confruntării cu Magee. "Mai am câteva kilograme în plus, de care însă voi scăpa. Nu m-am plâns niciodată de cântar, chiar dacă nu mi-a fost uşor. A fost aici, la Miami, o nutriţionistă, care m-a măsurat de sus până jos, m-a controlat. După toate analizele, a ajuns la concluzia că mi-a crescut masa musculară cu două kilograme, ceea ce mă îngrijorează în vederea slăbitului. Masa asta musculară în creştere e ca urmare a schimbării programului de pregătire fizică", dezvăluie al treilea campion mondial la profesionişti dat de România, după hunedoreanul Mihai Leu şi ploieşteanul Leonard Doroftei.

- Lucian, cum este la Miami?

- Sunt cu pregătirea pe ultima sută de metri. La sfârşitul săptămânii, mă voi întoarce în Canada, unde mă aşteaptă o altă săptămână grea, plină de evenimente: o conferinţă de presă, cântarul oficial şi meciul cu Magee.

- Ce înseamnă "ultima sută de metri"?

- În primul rând, am redus din volumul pregătirii. Pregătirea fizică am făcut-o. Am terminat cu ea. Acum, antrenamentele sunt mai scurte, bazate pe viteză, pe strategie. Pregătim deja planul de meci. Lucrăm la detalii.

- Cum arată o zi de antrenament de-a ta?

- Cinci ore de muncă! Două dimineaţă, restul - după-amiază. În prima parte a zilei fac box, sparring. Şi nu este uşor. 12-14 reprize cu doi adversari diferiţi, care urcă în ring să se bată, nu să se distreze. Sunt şi ei profesionişti, şi, crede-mă, chiar dau! Apoi, după-amiaza lucrez la musculatură. Sală de forţe, un sprint...

- Au existat momente în care ai simţit că nu mai poţi?

- Au fost şi astfel de momente foarte grele. Nu atât de dificile încât să mă determine să mă las, dar n-a fost uşor. Gândeşte-te numai la reprizele de sparring. Fac cel puţin şase reprize cu unul şi, când sunt deja obosit, în ring urcă altul, proaspăt.

- Următorul tău meci va fi difuzat în România.

- Aşteptam acest moment, al transmiterii în România a unei gale în care se bate Lucian Bute. Mă bucur enorm şi îi felicit pe cei de la B1 TV că au achiziţionat drepturile de transmisie pentru gala din 19 martie, de la Montreal. Ştiu că asta îi bucură pe acei români, mulţi la număr, care se trezeau la celelalte partide ale mele cu noaptea-n cap şi căutau pe toate site-urile din lume să mă vadă boxând. Le mulţumesc şi lor. Acum au posibilitatea să mă vadă pe un post de televiziune românesc.

- Astă-toamnă ai fost însă extrem de supărat...

- Aşa este, am fost dezamăgit. Mulţi au înjurat televiziunea publică pentru că nu s-au găsit bani pentru o gală de box în care iubitorii acestui sport chiar aveau ce vedea. Din păcate, şi mă doare asta, ştiu că sunt acasă oameni care nu apreciază ceea ce am făcut eu aici, peste Ocean. Eu am însă cariera mea şi îmi văd liniştit de treabă. Să vedeţi ce va fi la Montreal, pe 19 martie! O atmosferă extraordinară, ca la toate meciurile mele importante susţinute aici. Lumea mă iubeşte şi, să nu uităm, nu sunt decât un emigrant! Nu mă laud, dar oamenii de acolo, de la Montreal, canadienii, chiar apreciază munca şi realizările mele.

- Te-ai gândit vreodată că o să ajungi atât de departe?

- În 2003-2004, când am ales să boxez la profesionisti, mi-am pus în gând ca, într-o bună zi, să mă bat în America. Şi mă voi bate, o să vedeţi! Am făcut paşi mici, încet, încet am ajuns aici. Prin muncă. O să ajung şi la Madison Square Garden şi la Las Vegas, în toate marile locuri ale boxului profesionist. Mereu am avut ambiţia asta. Chiar şi atunci când boxam la amatori. Deşi este aceeaşi disciplină, boxul amator şi cel profesionist nu se pot compara.

- Cât de mare este diferenţa?

- Când am venit în Canada, nu ştiam mare lucru despre ceea ce înseamnă boxul profesionist. Când am realizat de fapt ce este cu adevarat, toate detaliile, atunci mi-am propus să ajung sus. Prin stăruinţă, prin ambiţie, prin modestie, prin muncă, prin lucrul în echipă. Pentru că, trebuie să ştiţi, nu poţi realiza nimic de unul singur. Antrenori, maseur, psiholog, manager, toţi, dar absolut toţi, au aportul lor. Toţi am crezut în acest succes. E adevărat, eu urc în ring, eu mă bat, dar n-aş putea fără echipă. Sunt mândru de echipa pe care o am în spate.

- Cum te relaxezi?

- Relaxare? Nu prea e timp. Am muncit şi muncesc în continuare şase zile pe săptămână. Liber avem duminica, atunci când încerc să fac ceea ce îmi place, ceea ce mi-a lipsit în cele şase zile de muncă. Sunt la Miami, dar nu în vacanţă! Programul e unul realmente spartan. Duminica, atunci când am liber, mergem la Miami Beach, pentru plajă, nu mult, câteva ore, apoi la un film, la cinema. E aici şi o biserică românească pe care o frecventez. Citesc, ascult muzică! Ascult orice fel de muzică.

- Îţi este dor de Canada?

- Îmi e dor, cum să nu îmi fie. Îmi trece însă atunci când mă gândesc totuşi ce temperatură e acolo, minus 20 de grade Celsius! Aici sunt peste 25 de grade. Mă simt foarte bine în Canada. M-am adaptat. Am câţiva prieteni, oamenii mă iubesc.

- De România nu îţi e dor?

- Şi de România îmi este dor. După meci mă voi întoarce acasă. Nu e un ritual, dar îmi lipseşte România. N-am mai fost din noiembrie anul trecut. Cu ai mei, acasă, la Pechea, vorbesc aproape în fiecare zi.

- Săptămâna trecută, boxrec.com te-a desemnat cel mai bun pugilist din lume.

- Ştiu. Nu doar boxrec.com, dar şi alte site-uri şi reviste mă situează pe această poziţie. E măgulitor. Înseamnă că specialiştii în box apreciază ceea ce am făcut până acum la profesionişti, şi nu e puţin lucru. Când vezi asta, înseamnă că eşti cineva, că însemni ceva în lumea asta, că munca ta nu a fost în zadar. Oamenii ştiu că sunt mai bun decât adversarii mei, pe care nu îi aleg şi pe care nici nu pot să-i învăţ eu box. Nu pot să-i fac boxeri!

- Pe când un meci contra unui "greu" de la supermijlocie?

- Şi eu aştept meciurile mari. Îi aştept pe cei din "Super Six", care încheie socotelile la sfârşitul acestui an. E posibil ca la începutul anului viitor să boxez cu cel care îşi adjudecă "Super Six". E posibil, de asemenea, să mă bat cu danezul Mikel Kessler, cel care s-a retras din "Super Six" din pricina unei accidentări. Din câte ştiu, din discuţiile care au avut loc între stafful meu şi cel al lui Kessler, e posibil ca un meci Bute - Kessler să se dispute chiar anul acesta!

- În ţară sunt voci care contestă performanţele tale.

- Mă dor orice fel de afirmaţii pe seama acestui subiect. Citesc şi eu anumite articole, anumite păreri, răutăcioase, dar îmi văd de treabă. Dumnezeu m-a ajutat să ajung aici unde sunt şi mă va ajuta să ajung şi unde mi-am propus. Am mare frică de Dumnezeu, şi tocmai de aceea ştiu că trebuie să fiu serios şi muncitor ca să răzbesc.

"Pe Magee trebuie să-l iau tare, ca să-l liniştesc!"

- Ce rol are psihologul?

- E foarte important. Dacă simt că presiunea e prea mare înainte de meci, că nu îmi mai pot stapâni emoţiile, că nu dorm noaptea şi că mă gândesc doar la meci, atunci stau de vorba cu psihologul. Îi spun tot. Îi zic că mă ia cu tremurici la stomac, cum se spune, iar el mă relaxează şi îmi dă încredere. E foarte important rolul unui psiholog. Sunt situaţii în care un pugilist e pregătit fizic pentru meci, dar clachează psihic. Sincer, atât la amatori, cât şi la profesionişti, am dat dovada unei tării de caracter extraordinare. Uneori, arbitrii mă dezavantajau, dar nu încercam să caut acolo scuza unei înfrângeri, a unui eşec. Dimpotrivă, mă montau astfel de situaţii. Însemna că n-am dat totul, că am greşit undeva, că trebuie să remediez. Niciodată n-am căutat cauzele în altă parte, doar la mine.

- Cum îl caracterizezi pe Magee?

- L-am studiat foarte mult. Am vizionat mai multe casete cu meciurile lui. E stângaci, ca şi mine. În toată cariera de profesionist nu am boxat decât cu doi stângaci, la al doilea meci şi la meciul cu numărul 14. De atunci, nu am mai întâlnit stângaci. Sunt alte mişcări, altă strategie. Un stângaci are un stil aparte, mult diferit decât cel al unui dreptaci.

- Cum ai pregătit acest joc?

- A fost foarte dificil să-mi schimb modul de a boxa. Uşor, uşor, însă, mi-am intrat în mână. Mi-am definitivat stilul. A trebuit să mă adaptez, să schimb loviturile. Magee e, ca orice britanic, extrem de bătăios, de agresiv, vine peste adversar şi încasează, dar nu se lasă. Are condiţie fizică foarte bună, un upercut şi un croşeu de dreapta foarte periculoase. E activ, cade pe lovitură, cum se spune. Când e aproape de adversar, loveşte întruna. Nu se mai opreşte. Trebuie să-l iau tare de la început, ca să-l liniştesc! Eu am viteză de execuţie superioară, alonjă… Nu trebuie să intru în lupta lui, pentru că îmi voi face viaţa grea, voi lungi meciul. Pentru Magee, acesta e meciul vieţii şi, tocmai de aceea, va da totul.

- Cât e de greu să faci greutatea?

- Intrarea în categorie e unul dintre cele mai dificile examene la care e supus un pugilist. E bine că m-ai întrebat ca să înţeleagă şi cei mai putţin familiarizaţi cu boxul şi care cred că asta e o meserie uşoară.

Cu câteva zile înainte de cântar, manânci din ce în ce mai puţin, bei din ce în ce mai puţine lichide. Le elimini. Practic eşti supus la o deshidratare forţată. Pierzi multă apă. Faci cântarul, după care te hidratezi, obligatoriu. Într-o partidă, pierzi 200-300 de mililitri de apă pe repriză. Dacă nu ai făcut pregătirea, slăbirea şi hidratarea cu cap, vei avea probleme. Vezi un boxer că după 5-6 reprize îşi pierde suflul. Nu e vorba de condiţia fizică aici, de pregătire. E o problemă de hidratare. Aşa că nu doar pregătirea contează, ci şi alimentaţia.

- Deci e normal sa te pregăteşti având mai multe kilograme în plus.

- Nu e bine să te pregăteşti având greutatea categoriei sau 1-2 kilograme peste. Asta duce la oboseală, la deshidratare, nu mai ai vlagă, puterile de părăsesc după câteva reprize. Eu vreau să-i mulţumesc bunului Dumnezeu că sunt sănătos. E cumplit să ai şi cea mai mică accidentare în pregatirea unui meci, pentru că nu te poţi antrena la capacitate maximă. Din acest motiv poţi avea probleme psihice. Te gândeşti tot timpul la chestia asta.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/lucian-bute-acasa-sunt-oameni-care-nu-apreciaza-ceea-ce-am-facut-923710.html

Link to comment
Share on other sites

Bute a încheiat pregătirile pentru meciul cu Magee

Boxerul Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, a încheiat pregătirile pentru meciul cu irlandezul Brian Magee, care va avea loc pe 19 martie, la Bell Centre din Montreal.

Bute a declarat pentru site-ul 3 morerounds.com că a urmărit înregistrările mai multor meciuri ale irlandezului, pe care-l consideră "un boxer experimentat", "agresiv", "cu un bun croşeu de dreapta", care "nu se va da niciodată bătut". "Nu-l pot subestima şi trebuie să fiu bine pregătit pentru acest meci. Sunt pregătit pentru un meci lung şi greu", a spus campionul român.

Pentru meciul cu Magee, Bute s-a pregătit intens în Florida, unde i-a avut ca parteneri de antrenament pe Daniel Judah şi James McGirt Jr. Meciul din 19 martie este primul al românului după semnarea contractului cu Showtime.

Meciul Bute - Magee va fi arbitrat în ring de americanul Pete Podgorski. Canadienii Pasquale Procopio şi Benoit Roussel şi englezul Mickey Vann vor fi arbitrii din afara ringului, în timp ce supervizor va fi americanul Hiawatha Knight.

http://www.agerpres.ro/media/index.php/sport/item/55946-Box-Bute-a-incheiat-pregatirile-pentru-meciul-cu-Magee.html

Link to comment
Share on other sites

Sprijin acordat televizării meciului dintre Bute şi Magee

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud Est (PTIRSE) şi viceprimarul Galaţiului, Nicuşor Ciumacenco, susţin financiar televizarea galei de box de la Montreal în cadrul căreia campionul mondial la box în versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va apăra titlul în faţa lui Brian Magee. "Ne mândrim cu el şi am vrut să-i arătăm că gălăţenii îi sunt alături şi prin fapte, nu doar prin vorbe, aşa că am decis să sprijinim cumpărarea drepturilor de televizare. Negocierile au demarat încă din luna februarie, existând discuţii cu mai multe posturi TV interesate de eveniment. Împreună cu reprezentanţii Patronatului Tinerilor Întreprinzători din Regiunea de Sud-Est a României, am reuşit să strângem suma negociată cu reprezentanţii postului B1, astfel încât Lucian Bute să poată fi urmărit şi de către români", ne-a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Viceprimarul nu a dezvăluit despre ce sumă e vorba, pentru că în contractul cu B1TV există şi o clauză de confidenţialitate, dar a precizat că 25% din suma strânsă de patronat a fost donată de el, personal. Preşedintele Structurii Sud-Est a Patronatului Tinerilor Între-prinzători, Radu Oprea, a precizat că aceasta este doar una din multele iniţiative ale organizaţiei, în contextul în care este nevoie ca tinerii să se implice mai mult în viaţa comunităţii.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/dobrogea/cheta-pentru-bute-219729.html

Link to comment
Share on other sites

Bute: Am văzut mai multe meciuri ale lui Magee şi nu mă aştept la un picnic

Pugulilistul Lucian Bute a declarat, miercuri, că adversarul său din week-end, irlandezul Brian Magee, este mai bun decât rivalii săi din confruntările precedente şi că nu se aşteaptă ca meciul de la Montreal să fie "un picnic", informează canoe.ca. "El este mai bun decât ultimii mei adversari, Fulgencio Zuniga, Edison Miranda şi Jesse Brinkley. Am văzut mai multe meciuri ale sale şi nu mă aştept la un picnic. Este şansa vieţii sale, nu are nimic de pierdut şi nu este intimidat de publicul ostil. Eu sunt într-o formă foarte bună şi voi face spectacol sâmbătă", a spus Bute, care a precizat că există discuţii pentru un meci al său în România.

Potrivit BBC, Brian Magee a afirmat că a fost visul său să boxeze pentru titlul mondial în faţa unui număr imens de telespectatori. "Nu puteam avea un meci mai mare decât acesta şi ştiu că este mult, dar sunt încrezător că pot câştiga", a adăugat el.

Link to comment
Share on other sites

Bursă de 1,2 milioane de dolari pentru „Mister KO“

Păstrarea centurii cu diamante şi transmiterea unui mesaj clar rivalilor din „SuperSix“, asta vrea Lucian Bute la finalul luptei cu Brian Magee. Bursa de 1,2 milioane de dolari reprezintă bonusul pentru lunile de antrenament. Până să urce în ring cu rivalii din „SuperSix“ (turneul rezervat celor mai puternici pugilişti la categoria supermijlocie), Lucian Bute vrea să-l dovedească şi pe campionul Europei. Deţinătorul titlului continental, nord-irlandezul Brian Magee, a vorbit cu respect despre gălăţean la conferinţa de presă organizată pentru lupta de sâmbătă noapte, însă nu s-a ferit să-l provoace pe român, declarând că obiectivul său este acela de a cuceri centura cu diamante a versiunii IBF. La rândul său, Lucian şi-a exprimat gratitudinea faţă de gigantul media „Showtime“, americanii oferindu-i un contract de şase milioane de dolari pentru următoarele trei lupte. Cea cu Brian Magee este prima.

Bute împarte banii cu stafful său

Chiar dacă nu este unul dintre pugiliştii care boxează constant pe teritoriul SUA, Lucian Bute poate fi trecut la categoria celor mai bine plătiţi sportivi, deşi majoritatea luptelor sale se duc în Canada. Confruntarea cu Magee îi va băga în cont românului suma de 1,2 milioane de dolari. Cu atât va rămâne Bute din cele două milioane oferite de „Showtime“, după ce va plăti impozitele, cheltuielile pentru cantonamentul de la Miami şi va achita salariile staffului său. „Magee este un adversar dificil, mai puternic decât cei cu care m-am luptat până acum, Miranda, Zuniga sau Brinkley. Este şansa vieţii sale să urce în ring cu deţinătorul centurii cu diamante şi sunt sigur că va da tot ce are mai bun ca să devină el campionul lumii“, l-a caracterizat Bute pe adversarul de sâmbătă.

A boxat şi pe 5.000 de dolari

La primele sale meciuri în boxul profesionist, Lucian urca în ring şi pe sume de 5.000 de dolari. Pentru românul plecat în Canada să-şi îndeplinească visul, nu banii contau, cât luptele şi victoriile, indiferent de numele adversarului. Prima bursă cu adevărat importantă a primit-o în octombrie 2007, când l-a „dezmembrat“ pe Alejandro Berrio, luându-i columbianului centura cu diamante. De atunci, Lucian Bute a strâns peste cinci milioane de dolari, dacă punem la socoteală şi banii pe care îi va încasa după meciul cu Magee.

http://www.ziarulnational.com/stiri/Sport/1300379696-Burs-de-1-2-milioane-de-dolari-

Link to comment
Share on other sites

Până să urce în ring cu rivalii din „SuperSix“ (turneul rezervat celor mai puternici pugilişti la categoria supermijlocie)

deci abia dupa ce ii invinge pe aia e campion absolut. asta ar insemna ca acum e la mijlocul drumului.

Link to comment
Share on other sites

Lucian Bute si Brian Magee au trecut proba cantarului

Lucian Bute si Brian Magee au trecut, in cursul noptii de vineri, proba cantarului oficial. "Nu am avut probleme in a ajunge la greutatea dorita, sunt plin de energie si astept cu nerabdare sa urc in ring", a precizat "Mister KO". Disputa dintre roman si irlandez, contand pentru titlul mondial IBF, categoria supermijlocie, va avea loc, duminica, de la ora 5.00. Meciul va fi in direct pe B1.

Bute a avut 76,022 kilograme (1,88 metri), in timp ce Magee (1,83 metri) a cantarit 76,067 kilograme.

In cazul in care il va invinge pe Magee, Lucian va fi recompensat cu doua milioane de dolari. Averea lui Bute in cei opt ani de profesionism se ridica la aproximativ 4,5 milioane de dolari.

http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-8406099-video-lucian-bute-brian-magee-trecut-proba-cantarului.htm

Link to comment
Share on other sites

Bute, impresionant contra lui Magee

Lucian Bute l-a invins pe irlandezul Brian Magee, in meciul pentru titlul mondial IBF, dupa o remarcabila demonstratie de maiestrie tehnica si tactica. Dupa ce si-a studiat adversarul in ring, Bute a scos la iveala upercutul necrutator cu care l-a trimis de 4 ori la podea pe Magee. Salvat de gong in reprizele 6 si 7, irlandezul nu a mai avut nicio sansa in repriza a 10, cand lovitura lui Bute a fost prea puternica. Romanul ramane campionul mondial al supermijlociilor, versiunea IBF.

Repriza 10: Upercut la figura si arbitrul pune capat meciului: Magee este in genunchi... Bute si-a pastrat titlul mondial!!!

Repriza 9: Magee ramane in picioare, dupa trei reprize cumplite...

Repriza 8: Ofensiva totala a lui Lucian care cauta lovitura decisiva.

Repriza 7: Magee este trimis de doua ori la podea, dar este salvat de gong.

Repriza 6: Magee primeste o lovitura violenta la corp, cade la podea si este numarat.

Repriza 5: Bute are puterea sa reactioneze dupa ce incaseaza un croseu la figura. Irlandezul capata incredere...

Repriza 4: Bute, mai clar, mai consistent in lovituri. Magee este disperat sa stea langa roman, pentru ca lupta de la distanta nu il avantajeaza.

Repriza 3: Magee a reusit prima lovitura, un croseu la figura, dar Bute raspunde cu doua lovituri violente la corp.

Repriza 2: Magee incearca sa ramana in centrul ringului; Bute isi studiaza inca adversarul - inca nu a scos loviturile sale preferate.

Repriza 1: Tatonare. Bute a reusit sa loveasca mai clar.

http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-8408120-livebute-magee-repriza-6-magee-podea.htm

Lucian Bute: E o onoare ca v-ati trezit pentru mine

Lucian Bute si-a aparat cu succes, pentru a saptea oara, titlul mondial IBF, categoria supermijlocie, dupa ce l-a facut KO, in repriza a zecea, pe irlandezul Brian Magee. "Sunt fericit de spectacolul pe care l-am facut, e o onoare ca romanii s-au trezit sa ma vada. Sper sa in aceasta vara sa boxez in Romania. Cum a venit lovitura decisiva? Nu am fost in Florida in vacanta, l-am studiat mult, iar upercutul a venit singur", a precizat Bute imediat dupa terminarea disputei de la Centre Bell, Montreal.

"Ma simt foarte bine, sunt fericit de spectacolul pe care l-am facut. E o onoare ca romanii s-au trezit sa ma vada, ma bucur ca au avut ce vedea. Inca nu stiu ce va urma, sper ca in aceasta vara sa boxez in Romania. Vrem sa organizam un meci acasa. Am avut promisiuni, sper sa fie in lunile iunie sau iulie. Kessler (nr. Mikkel Kessler (43-2, 32 KO) a fost prezent in sala, dar nu si-a revenit inca dupa accidentarea la ochi. Ar putea fi posibil un meci cu el in noiembrie sau decembrie.

Nu am fost in Florida in vacanta, doua antrenamente pe zi, sase zile pe saptamana. L-am studiat mult, iar upercutul a venit singur. Mereu ma pregatesc pentru 12 reprize, boxul este periculos, trebuie sa fii tot timpul serios. Stiam ca este un boxer foarte bine, cu capul tare. L-am lovit foarte dur din primele reprize, a fost foarte greu. A fost agresiv, dar dupa loviturile de la ficat, lucrurile au inceput sa se schimbe. La acest nivel, nu trebuie sa subestimezi niciun adversar" - Lucian Bute, pentru B1TV.

http://sport.hotnews.ro/stiri-alte_sporturi-8408193-lucian-bute-onoare-ati-trezit-pentru-mine-sper-voi-boxa-romania.htm

Presa internationala: "Seara magica a campionului roman"

Lucian Bute a oferit inca un adevarat spectacol la Centre Bell din Montreal, romanul reusind sa ridice publicul in picioare dupa un nou succes prin KO. "Victima" s-a numit de aceasta data Brian Magee. "Si-a aparat coroana in stil de mare campion, aratat multa calitate. Magee a rezistat eroic pana in repriza a zecea. Pentru Bute, se intrevede un meci cu Mikkel Kessler", a titrat presa internationala.

"Lucian Bute a ramas neinvins si dupa partida cu Brian Magee, una pe care a dominat-o destul de evident. Irlandezul a fost trimis la podea de mai multe ori, iar in cele din urma a fost nevoit sa se recunoasca invins. Lovitura fulgeratoare din repriza a zecea l-a lasat fara replica pe Magee. Dupa inca o victorie superba, Bute asteapta confruntarea cu danezul Mikkel Kessler" - AFP dupa victoria lui Lucian Bute in fata lui Brian Magee.

"Loviturile lui Bute au fost mult prea puternice pentru un Brian Magee care a rezistat eroic pana in repriza a zecea. Romanul a facut un meci tactic perfect, partida superba fiind transmisa de Showtime. A fost inca o seara magica oferita de campionul roman" - Notifight.

"Si-a aparat coroana in stil de mare campion. Lucian Bute l-a invins categoric pe Brian Magee, performanta in urma careia romanul a pastrat cel putin pentru inca un meci titlul mondial al categoriei IBF, categoria supermijlocie" - presa canadiana.

"A fost o partida electrizanta, cu Bute care si-a aratat inca o data calitatea. Meciul a fost unul intens, iar Magee a avut si el o contributie la acest lucru. Atmosfera a fost superba, Lucian s-a simtit din nou la Montreal ca acasa. Dupa inca o victorie deosebita, pentru Bute apare posibilitatea disputarii unui meci cu campionul Mikkel Kessler (43-2, 32 KO) - "Boxingscene".

http://sport.hotnews.ro/stiri-alte_sporturi-8408261-presa-internationala-seara-magica-romanului-lucian-bute.htm

Link to comment
Share on other sites

Mikkel Kessler arunca manusa: Il voi bate pe Bute la el acasa

A fost in tribune la meciul lui Bute cu Magee, iar la finalul disputei a lasat clar sa se inteleaga ca va boxa in urmatoarea perioada cu campionul roman. Mikkel Kessler, campion mondial WBA si WBC al categoriei supermijlocie, ar putea fi unul dintre adversarii de calibru ai lui "Mister KO" din acest an. "Il voi bate mar pe Bute", a precizat danezul in Centre Bell.

Kessler a fost prezent la Montreal la meciul lui Bute, alimentand astfel si mai mult zvonurile conform carora se va duela cu campionul roman in urmatoarea perioada. De altfel, nordicul vorbeste despre un posibil meci cu Bute chiar si pe site-ul sau oficial. "Lucian este un nume important, iar o partida cu el ar fi ceva extraordinar nu doar pentru publicul din Danemarca si Canada", a spus Mikkel.

"Sunt mai mult decat pregatit (nr, pentru un meci cu Lucian). Nu-mi convine deloc ipostaza de comentator, prefer sa fiu in ring si sa lupt. Poate (nr. Bute) sa boxeze la el acasa, in Montreal. Nu ma intereseaza deloc acest aspect, il voi bate mar oricum", a precizat Mikkel Kessler la finalul partidei dintre Lucian Bute si Brian Magee.

Nascut pe 1 martie 1979 la Copenhaga, Kessler este campion mondial WBA si WBC (dupa ce l-a deposedat de titlu pe britanicul Carl Froch in aprilie 2010) , iar poreclele sale sunt "Viking Warrior", "Hitman" si "Simply the best". Are 45 de partide disputate la profesionism, a castigat 43 (dintre care 32 prin KO) si a pierdut doua dispute (cu Joe Calzaghe si Andre Ward).

http://sport.hotnews.ro/stiri-alte_sporturi-8408314-mikkel-kessler-arunca-manusa-voi-bate-bute-acasa.htm

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.