Jump to content

7,5 milioane de lei pentru comunităţile locale


dcp100168

Recommended Posts

7,5 milioane de lei pentru comunităţile locale

În şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţului Galaţi a fost aprobată rectificarea bugetară pentru finalul acestui an şi repartizarea cotei de 22 la sută din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale. Astfel, din cota de 27 la sută din sumele ce se alocă din procentul de 22 din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale, influenţa a fost calculată la suma de 8.830.000 lei, iar cotele defalcate din impozitul pe venit (13 la sută) se suplimentează cu 8.200.000 lei.

Totodată s-au repartizat aproximativ 7,5 milioane de lei noi către comunităţile locale pentru echilibrarea bugetelor, suma fiind absolut necesară localităţilor care au realizat programe de dezvoltare şi celor care necesită susţinere prin cofinanţarea proiectelor de infrastructură. Potrivit anexei la hotărârea aprobată s-au alocat 40 mii lei pentru municipiul Tecuci, iar oraşelor Bereşti şi Tg. Bujor 16 şi respectiv 28 de mii de lei. De asemenea, sume considerabile au primit primăriile localităţilor Cerţeşti, Fîrţăneşti, Frumuşiţa, Fundeni, Griviţa, Iveşti, Matca, Măstăcani, Priponeşti, Slobozia Conachi, Smârdan, Tudor Vladimirescu, Umbrăreşti şi Valea Mărului.

Bani în plus şi pentru spitale

Bugetul Consiliului Judeţului Galaţi s-a rectificat şi ţinând cont de faptul că ieri, 21 decembrie 2010, au fost semnate de către spitalele aflate în subordinea CJ cu CJAS Galaţi actele adiţionale pentru plata serviciilor aferente lunii decembrie. Suma care s-a adăugat bugetului a fost de 12,43 milioane de lei. Astfel, pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei" s-au alocat 9,147 milioane de lei, pentru Spitalul de Boli Infecţioase - 1,753 milioane de lei, pentru Spitalul TBC - 1,3 milioane de lei, iar pentru Spitalul de Boli Cronice din Iveşti - 0,23 milioane de lei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Consiliul_Judetului_Galati_a_dat_7-5_milioane_de_lei_pentru_comunitatile_locale_0_394761012.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.