danidani11 Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Ok…oare pe unde prin lumea asta s-a mai intamplat ca in mijlocul unei sedinte a Parlamentului o persoane sa se arunce de la un balcon in mijlocul deputatilor,senatorilor si mai ce erau ei ? Cred ca nicaieri.Persoana respectiva, un electrician de la TVR, a strigat inainte sa se arunce “Boc, ati luat drepturile copiilor!” , iar mai apoi , in timp ce era intins pe targa a strigat “Libertate!” , cuvant ce era imprimat si pe tricoul sau.Oare doar aceste gesturi au mai ramas de facut in conditiile crizei economice care se resimte pe deplin la noi in tara ? Vom vedea.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 pe mine m-a șocat nesimțirea cu care s-a continuat ... am avut aseară ocazia să acult la radio și poziția lui Boc ... e ajunul Crăciunului, dar eu asta îmi doresc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 e ajunul Crăciunului, dar eu asta îmi doresc ne-am mai dorit asta odata acum 21 de ani. ce folos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Dupa cum am mai spus...nimeni nu-si mai doreste o REVOLUTIE in situatia de astazi. Prea multi o duc bine, iar cei ce o duc rau, nu vor sa o duca si mai rau. Majoritatea decide, asa ca...REVOLUTIA e doar un vis frumos care nu se va implini niciodata. Pacat de gesturile disperate ale populatiei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
corbu Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 e ajunul Crăciunului, dar eu asta îmi doresc Care ar fi metodele? Sa spargi geamurile magazinelor vecinilor tai, sa dai foc la masinile prietenilor tai, sa-ti trimiti copiii la lupta, sa te bati cu rudele angajate in armata sau jandarmerie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 am avut aseară ocazia să acult la radio și poziția lui Boc ... Boc intotdeauna are o pozitie , de cele mai multe ori penibila, dar pozitie sa fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts