Jump to content

Scandal cu gălăţeni într-un club din Predeal


dcp100168

Recommended Posts

Scandal cu gălăţeni într-un club din Predeal

Poliţiştii au fost nevoiţi să întervină azi-dimineaţă pentru a aplana un conflict iscat în clubul „Office" din Predeal, între un grup din Dâmboviţa şi altul din Galaţi. Turiştii s-au luat la harţă în jurul orei 4.00 dimineaţa şi au provocat distrugeri în valoare de 500 de lei. Poliţiştii au intervenit prompt şi au curmat conflictul. O persoană a ajuns la spital, iar nouă persoane au fost reţinute şi sunt cercetate pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. O altă persoană este cercetată pentru ultraj pentru că a ameninţat doi poliţişti cu un cuţit pe care l-a găsit în barul clubului.

http://www.adevarul.ro/locale/brasov/brasov-politia_brasov-scandal_predeal-office_predeal_0_397760559.html

Link to comment
Share on other sites

S-au luat la bătaie în clubul Office din Predeal

Naşterea Domnului nu a fost sărbătorită numai prin pace, îndestulare şi voie bună, ci şi prin scandaluri. În acest weekend, o bătaie ca-n Vestul Sălbatic a avut loc în Clubul „de fiţe” Office, din Predeal. Încăierarea s-a produs între două grupuri petrecăreţe: unul, de 5 persoane, era din Dâmboviţa, celălalt, de 4 persoane, din Galaţi. Bine ameţiţi, tinerii, cu vârste între 17 şi 31 de ani, s-au luat la bătaie, cu sticle, pahare, pumni şi picioare. Spre ghinionul lor, poliţiştii au fost prin apropiere şi au intervenit imediat. Bine turmentat, un dâmboviţean a pus mâna pe un cuţit găsit în club şi a ameninţat oamenii legii. „Pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un scandal între cele două grupuri care veniseră să se distreze. Datorită prezenţei în zonă a colegilor, veniţi să se distreze, s-a intervenit eficient şi s-a aplanat acest conflict. 15 persoane au fost duse la sediul Poliţiei pentru cercetări, au fost reţinute 9, care au fost prezentate instanţei sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Doi dintre scandalagii au încercat să scape din mâinile poliţiştilor, fugind cu maşina. Au fost prinşi în localitatea Buneşti, de un filtru de-al poliţiei din Prahova. Un singur bătăuş a ajuns la spital, după ce a primit un pumn în ochi. Toţi cei 9 participanţi reţinuţi de poliţişti au fost eliberaţi de magistraţi, care au decis că pot fi judecaţi în stare de libertate. Poliţiştii avertizează că şi de Revelion vor supraveghea cluburile din Predeal, Poiană şi Braşov.

http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=60366

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.