Jump to content

Un bărbat cu origini congoleze s-a aruncat de la etaj de teama vrăjitoarelor


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un bărbat cu origini congoleze s-a aruncat de la etaj de teama vrăjitoarelor

Ati Okana Doriatos, de 31 de ani, din Galaţi, a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a aruncat de la etajul patru din blocul în care locuia. Bărbatul susţine că a făcut acest gest disperat deoarece era urmărit de o vrăjitoare.

Bărbatul a fost găsit în faţa blocului de o vecină pe nume Angelica Ciornei, care a chemat imediat un echipaj SMURD.

„Nu o să vă vină să credeţi ce mi s-a întâmplat. O să spuneţi că sunt nebun. Creaturile care m-au împins nu sunt de pe lumea aceasta”, a declarat tânărul de pe patul de spital.

Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, susţine că bărbatul riscă să rămână paralizat de la brâu în jos. „Vrăjitoarele îşi fac de cap în România şi au ajuns şi la Galaţi. Un bărbat de 31 de ani a fost împins de la etajul patru de frica de vrăjitori. Acum suferă de o paralizie de la brâu în jos. Vom trata vrăjitoarele cu un psihiatru”, a spus Bacalbaşa. Din primele informaţii, bărbatul nu se află în evidenţele vreunui medic psihiatru de specialitate.

Poliţia cercetează împrejurările în care s-a produs incidentul. „Din discuţiile poliţiştilor cu persoana care a găsit victima a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost urmărit de vrăjitori. Poliţia a deschis un dosar penal pentru a stabili împrejurările în care a căzut victima”, ne-a declarat Ştefan Gohoreanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Vecinii spun că victima era o persoană liniştită şi foarte respectuoasă. Ati Okana Mariane Doriatos s-a născut în Galaţi (mama – gălăţeancă, tatăl - originar din Congo). Tânărul a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Fenomen_paranormal_la_Galati-_Un_tanar_s-a_aruncat_de_la_etajul_patru_de_teama_vrajitoarelor_0_397760618.html

Link to comment
Share on other sites

Duhurile malefice fac victime la Galaţi!

În vreme ce întreaga omenire sărbătorea în spiritul Crăciunului, un gălăţean se lupta de unul singur cu forţele răului. Omul susţine că a fost atacat chiar la el acasă de nişte fiinţe nemaivăzute care vroiau să îi facă rău şi care, din păcate, chiar au reuşit. În urma straniului conflict, cel în cauză a plonjat pe fereastra apartamentului în care locuia şi a rămas paralizat de la brâu în jos.

„Nu mă crede nimeni că nu am sărit, ci am fost împins de acele persoane pe care n-o să le vedeţi niciodată printre noi ca oameni, cu mâini şi picioare. Sunt din basme. Le-a luat două luni să mă dezbrace de haine, de armura pe care o aveam. Dacă aveam şi geaca pe mine, puteam să sar de la orice etaj, că nu aveam probleme”, ne-a dezvăluit bărbatul nenorocit de duhuri.

„Ce-am văzut cu ochii mei nu a mai văzut nimeni... Eu nu pot să trec prin tavan, dar ei puteau. Lucrau în familie şi când am vrut să dau mâna cu ei se transformau în cârpe”.

Tânărul în vârstă de 31 de ani este născut în Galaţi dintr-un tată congolez şi o mamă româncă şi locuia singur în apartamentul bântuit. A rămas internat la secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi şi susţine în continuare că a fost împins pe fereastră de către forţele malefice.

„Duhurile îşi fac de cap în România şi au ales ca loc de acţiune Galaţiul. Un domn s-a aruncat de la etajul trei suferind leziuni grave care l-au lăsat paralizat de la brâu în jos din cauza unei fracturi de coloană vertebrală cu interceptarea măduvei spinării”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic „Sf. Ap. Andrei” din Galaţi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Duhurile_malefice_fac_victime_la_Galati_2.html

Link to comment
Share on other sites

Inca o victima a etnobotanicelor...39.gif

Auzi la el: "Creaturile - lucrau in familie (ca Mafia)... " si cand a vrut sa dea mana cu ele (deci sa stabileasca o relatie) "se transformau in carpe"! pai ce pretentii sa ai de la niste "carpe"? Ce incredere mai poti avea in ele!???

nasol, naspa...

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.