Jump to content

Marius Pena a devenit model


dcp100168

Recommended Posts

Marius Pena a devenit model

De Sărbători, Oţelul, liderul primei ligi de fotbal din România, a îmbrăcat haine noi. Atacantul Marius Pena (25 de ani) a acceptat propunerea Libertăţii de a-şi testa abilităţile de manechin chiar în magazinul celui mai bun prieten al său.

Marius a acceptat să-l însoţim la cumpărături, când a mers în mallul din Băneasa să-şi ia un costum. “Nu-mi place să fac pe manechinul, dar mă străduiesc, pentru că prietenul meu, stilistul Ionuţ Marin, mă cheamă la magazinul lui pentru a proba haine şi pentru ca eu să-mi aleg diverse modele”. Totuşi, fotbalistul nu e străin de noutăţile din modă. “Îmi place să fiu în pas cu moda, mă pricep, dar cel mai bine mă sfătuieşte Ionuţ”, ne-a spus Pena, în timp ce proba câteva costume de la Ego Men’s Fashion Concept, magazinul prietenului său.

Are o siluetă de invidiat şi speră ca bucatele de Sărbători să nu-i afecteze greutatea. “Am fost şi eu la ţară şi am mâncat pomana porcului, dar acum, gata. Nu am voie să mă îngraş”, ne-a spus, mândru, Marius Pena. Cu atitudinea pe care a afişat- o la şedinţa foto, pare un cuceritor. Totuşi… “Nu am prietenă. Voi petrece de Revelion la munte, împreună prietenii şi colegii”, ne-a mărturisit el.

A defilat pentru prima oară

În urmă cu o săptămână, Marius Pena a defilat întro prezentare de modă în Clubul Bamboo, la un eveniment organizat de Ego Men’s Fashion Concept. Atacantul s-a descurcat excelent pe catwalk, la fel cum a făcut-o şi printre apărătorii adverşi în actuala stagiune. “Prietentul meu Ionuţ Marin a insistat să urc şi eu pe podium la prezentarea lui şi mi-a spus că m-am descurcat bine. Oricum, am avut emoţii uriaşe”, ne-a mărturisit Pena.

http://www.libertatea.ro/?section=articol&screen=print&print=1&id=316131

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.