Jump to content

O bătrână şi-a găsit sora bătută şi strangulată!


dcp100168

Recommended Posts

O bătrână şi-a găsit sora bătută şi strangulată!

Poliţiştii din Galaţi îl caută pe individul care a intrat în casa unei bătrâne de 79 de ani şi pe care a omorât-o prin ştrangulare. Totul s-a petrecut chiar în noaptea de Crăciun, în momentul în care un bărbat a intrat peste femeie în casă cu gândul că va găsi ceva de furat prin locuinţă.

Femeia de 79 de ani a fost găsită moartă în casă chiar de către sora ei care locuieşte în apropiere. Bătrâna prezenta nenumarate lovituri, iar potrivit anchetatorilor, aceasta s-ar fi luptat cu agresorul. În cele din urmă nu a mai avut putere, iar criminalul a strâns-o de gât.

Bătrâna locuia singură, era văduvă de câţiva ani şi avea trei copii care erau plecaţi demult de acasă.

Poliţia îl caută acum pe cel care a comis oribila crimă.

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/video-o-batrana-si-a-gasit-sora-batuta-si-strangulata-140776.html

Link to comment
Share on other sites

Batrana strangulata de la Galati, violata dupa ce a murit

Amanunte cutremuratoare ies la iveala in cazul crimei din Galati, savarsita chiar in ajunul Craciunului, cand o batrana de 71 de ani a fost batuta si strangulata. Criminalul a fost prins si politistii au aflat ca femeia a fost si violata dupa moarte.

Motivul crimei i-a naucit chiar si pe oamenii legii care au vazut destule la viata lor. Principalul suspect, in varsta de 21 de ani, spune ca a fost refuzat de iubita sa cand a vrut sa intretina relatii intime si atunci a intrat in casa peste sarmana batrana.

O cunostea pentru ca locuia la cateva case de ea si o mai ajutase uneori cu diferite treburi. A fost descoperit apoi usor dupa teribila fapta, pentru ca a lasat in urma amprente. In plus a si fost supus unui test poligraf. Acum este acuzat de viol si omor si risca sa petreaca cel putin 20 de ani dupa gratii.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/cutremurator-batrana-strangulata-de-la-galati-violata-dupa-ce-a-murit.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.