Jump to content

Septuagenară sufocată la Pechea


dcp100168

Recommended Posts

Septuagenară sufocată la Pechea

Încă nu se ştie cu siguranţă cine a plănuit să-i ia viaţa Nataliei Manolache, în vârstă de 79 de ani. Cert este însă că femeia a fost găsită moartă, în locuinţa sa, medicul legist concluzionând că bătrâna fusese sufocată. Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „În cauză a fost realizat un cerc de suspecţi, Poliţia desfăşurând cercetări pentru depistarea cu certitudine a făptaşului şi a circumstanţelor în care s-a produs crima”. Crima din Pechea este cea de-a doua comisă pe 22 decembrie, după ce la Tecuci o bătrână de 81 de ani şi-a găsit sfârşitul în urma unei bătăi administrate de nepotul său.

http://www.viata-libera.ro/articol-Septuagenara_sufocata_la_Pechea_2.html

Link to comment
Share on other sites

Sex cu un cadavru

Poliţiştii din Pechea au fost sesizaţi pe 22 decembrie, la ora 14, în legătura faptul că Natalia Manolache, de 79 ani, este moartă în locuinţa sa din Pechea. În urma necropsiei, medicul legist a concluzionat că moartea femeii a fost violentă, septuagenara fiind sufocată. Un amănunt deloc de neglijat - victima avea şi urme de penetrare.

La scurt timp după comiterea crimei, Poliţia l-a identificat pe suspect ca fiind consăteanul Neculai Ştefan, de 21 ani, cu şapte clase, fără ocupaţie şi fără antecedente. Beat fiind, individul s-a dus acasă la Natalia Manolache - pe care o cunoştea de mai mulţi ani -, cu intenţia de a o batjocori. Deoarece bătrâna dormea, tânărul a strigat-o la uşa încăperii unde ştia că femeia se odihneşte. Septuagenara i-a deschis, moment în care tânărul i-a pus mâna la gură, a trântit-o în pat, după care s-a urcat cu genunchii pe pieptul ei, producându-i fracturi costale şi fractură de stern.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Imediat după ce şi-a dat seama că femeia este moartă, suspectul a dezbrăcat-o şi a întreţinut cu ea raport sexual. Apoi a îmbrăcat-o, a acoperit-o cu plapuma. Pentru a induce în eroare organele de anchetă, individul a blocat cu un scaun uşa pe care intrase la victimă, părăsind imobilul pe o altă uşă, după care s-a dus acasă”.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus ieri reţinerea lui Neculai Ştefan pentru omor şi viol.

http://www.viata-libera.ro/articol-Sex_cu_un_cadavru_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

21 de ani din viaţă în puşcărie pentru crimă şi viol

Are 22 de ani şi a primit 21 de ani de puşcărie pentru crimă, viol, dar şi violare de domiciliu, asta în condiţiile în care a fost judecat după noile reglementări care scad cu o treime pedeapsa dacă fapta este recunoscută de cel care a săvârşit-o. Este cu siguranţă cea mai mare pedeapsă care s-a aplicat unui inculpat care a acceptat fără nicio rezervă punctul de vedere al Parchetului.

Este vorba de un tânăr din Pechea, Neculai Ştefan, care în decembrie 2010 a ucis-o pe Natalia Manolache (79 de ani). Iniţial a venit în casa femeii cu gândul să-i ceară nişte bani împrumut ca să-şi cumpere un pachet de ţigări. Cei doi erau vecini, familia lui obişnuia să ia bani de la bătrână, iar mama tânărului se vizita cu Natalia şi îi ştia toate obiceiurile. Neculai a sărit gardul, a bătut la uşa din spatele casei, iar când femeia i-a deschis uşa, s-a întâmplat ceva. El a susţinut că avea un fes pe cap, Natalia nu l-ar fi recunoscut şi a început să ţipe. Neculai a năvălit peste ea, a trântit-o pe pat şi ca să nu i se mai audă strigătele i-a acoperit nasul şi gura cu mâna. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, Neculai a întreţinut relaţii sexuale cu ea. Numai că în timp ce o batjocorea, bătrâna şi-a dat duhul.

După toată această înşiruire de fapte, omul a plecat pe uşa din faţă şi a mers acasă unde a dormit alături de concubina lui, ca şi cum nimic nu se întâmplase.

Cum spuneam, judecătorul i-a dat zilele trecute 21 de ani de temniţă, dar decizia nu este definitivă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.