Jump to content

Şeful ISU Galaţi - decorat de Băsescu


dcp100168

Recommended Posts

Şeful ISU Galaţi - decorat de Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a conferit decoraţii pentru aproape 600 de angajaţi din structurile MAI, civili şi militari, de la şefii Poliţiei Române, Poliţiei de Frontieră, Jandarmeriei şi şefii unor departamente din minister, până la o serie de agenţi de poliţie şi plutonieri, informează agenţia Mediafax. Conform unor decrete publicate în Monitorul Oficial, şeful statului a conferit Ordinul "Bărbăţie şi Credinţă" pentru 153 de civili şi 50 de militari, precum şi Medalia "Bărbăţie şi Credinţă", pentru 290 de civili şi 98 de militari din structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Printre cei decoraţi de şeful statului se află şi Vasile Balaban - colonel, şef împuternicit al ISU Galaţi.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/basescu-a-decorat-aproape-600-de-angajati-din-structurile-mai-211339.html

Link to comment
Share on other sites

Şeful ISU Galaţi - decorat cu Ordinul „Bărbăţie şi onoare”

Modest ca întotdeauna, colonelul Balaban nu şi-a anunţat nici măcar subordonaţii în legătură cu decorarea sa: „Nu ştie nimeni”, a râs comandantul ISU, când l-am sunat pentru o declaraţie. „Nu mă aşteptam deloc, şi nici nu mi-a dat nimeni de înţeles că m-aş afla pe vreo listă de propuneri pentru decorare. Am aflat eu însumi târziu, marţi seara. Da, este o veste frumoasă, dar nu comentez mai mult de atât. Şi nu, nu am dat vestea mai departe”, ne-a spus colonelul Balaban.

La final de an, pe 28 decembrie, în Monitorul Oficial apare vestea decorării comandantului ISU Galaţi de către şeful statului: Ordinul „Bărbăţie şi onoare”, în grad de cavaler, a fost acordat colonelului Vasile Balaban „în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională şi a înaltului profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor încredinţate”.

http://www.viata-libera.ro/articol-Seful_ISU_Galati_-_decorat_de_presedinte_2.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.