dcp100168 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ce se va construi la Galaţi prin Legea bugetului pe 2011Legea bugetul de stat pentru 2011 aduce bani şi pentru judeţul Galaţi, i-a asigurat pe gălăţeni deputatul democrat liberal Mircea Toader, în ultima sa conferinţă de presă din an: „Investiţiile anului viitor sunt în diverse domenii: finalizăm electrificarea liniei Tecuci – Galaţi, finalizăm lucrări în zona portului Galaţi, finalizăm punctul de trecere a frontierei de la Galaţi, pentru Schengen, lucrăm pe zona ANL în continuare, va începe drumul de centură al Tecuciului, reabilitarea DN 251, pentru care vom face un parteneriat cu CJ pentru finalizarea acestui drum, care nu a putut fi finalizat pe fonduri europene. Vom mai continua lucrări de investiţii în domeniul învăţământului - săli de sport, se vor finaliza bazinele de înot din Tecuci şi Galaţi [olimpic] şi se va face şi celebra Sală a Sporturilor din Galaţi”, a declarat Mircea Toader. Şi, înainte de a trece la aprecieri politice de ordin naţional, acesta a mai spus şi că „…poate le facem şi o surpriză şi gălăţenilor, să le dăm şi lor un sediu al Primăriei, dar, mai multe nu vă pot spune acum”.http://www.viata-libera.ro/articol-Ce_va_primi_Galatiul_2.html
Mikka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 finalizăm electrificarea liniei Tecuci – Galaţi Dragut. E inceputa "electrficarea" cred ca de pe vremea lu' Ceasca. Nu mai trebuie mentionati ministrii transporturillor... finalizăm punctul de trecere a frontierei de la Galaţi, pentru Schengen Sa ne miram ca nu furam primiti in Spatiul Schengen? Parca indeplineam "conditiile tehnice" va începe drumul de centură al Tecuciului Acelasi domn promis in 2009 ca centura va fi gata in 2010 (e si pe forum un topic). Deci, se poate bifa inca o realizare... Bazinul de inot din Tecuci a fost si ala promis in 2009-2010, la fel si cel din Galati Acu', toate se vor face musai in 2011. Clar.
bosorogu' Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Clar si nu prea. S-a platit contravaloarea proiectelor si a lucrarilor deja efectuate ? NNNNUUUU. Cine a proiectat aceste nazdravanii??? Cine a avizat aceste ...? Ca tecucean, stiu ca nu au inceput demersurile de expropiere a terenurilor. Doar ca lista dumnealui ar trebui sa asigure salariu unor oameni. Eu as fi preferat sa fie din judet. Si nu este de loc asa.
Mikka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Clar si nu preaEra doar o gluma, domnul meu. Binenteles ca nu se face mai nimic, insa se vor toca multe zeci de milioane de euro. Daca nu sute.
Recommended Posts