Jump to content

Ce se va construi la Galaţi prin Legea bugetului pe 2011


dcp100168

Recommended Posts

Ce se va construi la Galaţi prin Legea bugetului pe 2011

Legea bugetul de stat pentru 2011 aduce bani şi pentru judeţul Galaţi, i-a asigurat pe gălăţeni deputatul democrat liberal Mircea Toader, în ultima sa conferinţă de presă din an: „Investiţiile anului viitor sunt în diverse domenii: finalizăm electrificarea liniei Tecuci – Galaţi, finalizăm lucrări în zona portului Galaţi, finalizăm punctul de trecere a frontierei de la Galaţi, pentru Schengen, lucrăm pe zona ANL în continuare, va începe drumul de centură al Tecuciului, reabilitarea DN 251, pentru care vom face un parteneriat cu CJ pentru finalizarea acestui drum, care nu a putut fi finalizat pe fonduri europene. Vom mai continua lucrări de investiţii în domeniul învăţământului - săli de sport, se vor finaliza bazinele de înot din Tecuci şi Galaţi [olimpic] şi se va face şi celebra Sală a Sporturilor din Galaţi”, a declarat Mircea Toader. Şi, înainte de a trece la aprecieri politice de ordin naţional, acesta a mai spus şi că „…poate le facem şi o surpriză şi gălăţenilor, să le dăm şi lor un sediu al Primăriei, dar, mai multe nu vă pot spune acum”.

http://www.viata-libera.ro/articol-Ce_va_primi_Galatiul_2.html

Link to comment
Share on other sites

finalizăm electrificarea liniei Tecuci – Galaţi

Dragut. E inceputa "electrficarea" cred ca de pe vremea lu' Ceasca. Nu mai trebuie mentionati ministrii transporturillor...

finalizăm punctul de trecere a frontierei de la Galaţi, pentru Schengen

Sa ne miram ca nu furam primiti in Spatiul Schengen? Parca indeplineam "conditiile tehnice" :))

va începe drumul de centură al Tecuciului

Acelasi domn promis in 2009 ca centura va fi gata in 2010 (e si pe forum un topic). Deci, se poate bifa inca o realizare...

Bazinul de inot din Tecuci a fost si ala promis in 2009-2010, la fel si cel din Galati :-@

Acu', toate se vor face musai in 2011. Clar.

Link to comment
Share on other sites

Clar si nu prea. S-a platit contravaloarea proiectelor si a lucrarilor deja efectuate ? NNNNUUUU. Cine a proiectat aceste nazdravanii??? Cine a avizat aceste ...? Ca tecucean, stiu ca nu au inceput demersurile de expropiere a terenurilor. Doar ca lista dumnealui ar trebui sa asigure salariu unor oameni. Eu as fi preferat sa fie din judet. Si nu este de loc asa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.