Jump to content

Bilete de tratament pentru pensionari

Recommended Posts

Posted

Bilete de tratament pentru trimestrul al II-lea

Casa Judeţeană de Pensii va începe, pe 2 aprilie, distribuirea primei tranşe de bilete din cadrul celui de-al doilea trimestru. Numărul total de bilete este de 1.668, dintre care pentru Galaţi au fost repartizate 1.000 de bilete, iar pentru Tecuci - 668. Tot 1.000 de bilete vor reveni pensionarilor, în timp ce asiguraţii din baza de date a CJP vor primi celelalte 668 de bilete. Staţiunile sunt Băile Felix, Băile Herculane, Lacu Sărat, Pucioasa, Sărata Monteoru, Olăneşti, Sângeorz-Băi, Buziaş, Covasna, Tuşnad, Vatra Dornei şi Slănic Moldova. Data de plecare este 13 aprilie.

Posted

nu stiu in ce masura vor prinde toti bilete dar exista o oferta la agentiile de turism program social O SAPTAMANA DE REFACERE si cuprinde 6 nopti cazare+mic dejun+tratament 2 proceduri in statiunile de tratament

pret categorie 2* =270 lei/pers/6 nopti

pret categ 3*=330 lei/pers/6 nopti.

In general agentiile se feresc sa sa vanda aceasta oferta deoarece comisionul e foarte mic si impus, din care firma plateste in jur de 5-7 lei trasferul de bani si vreo 3 lei comanda prin fax.Aceste oferte se gasesc doar la agentiile care au contract direct cu statiunile. Spor la refacere :lol:

• 2 months later...
Posted

Bilete puţine pentru pensionari în staţiunile de tratament

Directorul Casei de Pensii Judeţene(CJP), Georgeta Modiga, a declarat că a primit prea puţine bilete pentru staţiunile de tratament, în comparaţie cu numărul cererilor depuse de pensionarii gălăţeni, transmite corespondentul AMOS News. “Am avut discuţii cu cei de la Casa Naţională de Pensii. Le-am spus că solicitările sunt foarte mari şi mi s-a motivat că la nivelul judeţului Galaţi suntem peste media pe ţară. Soluţia la care ne-am gândit este ca medicul să treacă pe recomandare până în patru staţiuni pentru afecţiune, iar noi prin eliminare vom găsi un loc pentru pensionarul respectiv”, a precizat Georgeta Modiga. Repartiţia va începe luni, 23 iunie, de la ora 6.00, atât în municipiul Galati, cât şi în oraşul Tecuci. Potrivit directoarei CJP, Georgeta Modiga, pentru acest trimestru sunt disponibile 1.691 de bilete, cu 52,8% mai puţine decât în aceeaşi perioadă din 2007. Din 1.691 de bilete, 871 sunt pentru pensionari, alte 820 pentru asigurati, iar din acest total 214 sunt gratuităţi. Cei mai avantajoşi vor fi cei care au afecţiuni grave sau cei care au depus primii cererile. Cele mai căutate staţiuni sunt: Vatra Dornei, Slănic Moldova, Techirghiol, Olăneştiul.

Posted

S-au distribuit toate biletele

Repartitia biletelor s-a realizat astazi 23 iunie, incepand cu ora 6.00, atat la CJP Galati, cat si la Casa Locala de Pensii Tecuci. Pana in jurul orei 13.00 au fost distribuite toate biletele. Pe acest trimestru au ramas nesolutionate un numar de circa 120 de cereri pentru obtinerea unui bilet, iar din trimestrele anterioare circa 100”, informareza conducerea Casei de Pensii.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.