Jump to content

Bilantul meu pe 2010


needcolors

Recommended Posts

Astăzi este ultima zi din 2010. Cred ca a sosit ziua recunoștinței pentru acest an, chiar dacă a fost unul de criza. Astfel as vrea sa mulțumesc prăjitorului meu care a fost alături de mine și mi-a furnizat tacticos crocantele si apetisantele felii de pâinică.As vrea sa mulțumesc soarelui care m-a încălzit pe plajele marii dar și pe malul Dunării. Tot Dunării trebuie sa-i mulțumesc pentru scrumbiile delicioase de la Paști, cu mujdei și mămăliguță calda.As vrea sa-i mulțumesc testosteronului pentru orgasmele achiziționate in acest an.Trebuie sa le mulțumesc halterelor si ganterelor pt accentuarea ușoară a pieptului de femeie.Nu uit sa le mulțumesc adidasilor mei originali care mi-au călăuzit pașii atunci când am pierdut autobuzul. Se cuvine sa mulțumesc legumelor si fructelor care au scos mezelurile din viata mea.Am divorțat întâi de parizer și salam și abia pe urma, dar ferm, am renunțat mai ales la crenvusti. Niște lucruri pe care le adoram dar pe care am învățat sa nu le mai îndes zilnic în gura mea pofticioasa.Mulțumesc frumos ca nu sunt hulpav și lacom de posesiuni materiale. Ca nu am mașină și nici benzina la 6 lei litrul. Ma tratez ocazional cu bluze negre mulate, curele albe din piele și chiloți a la Jolidon din bumbăcel fin cu putina licra.As vrea sa mulțumesc vecinei blonde de la parter pentru ocheadele tandre care mi-au însoțit drumul dimineața si pentru glezna ei fina cuprinsa în sandalele argintii. :)

Cel mai tare si mai tare multumesc pentru veselia de care sufar in mod natural, venita la pachet cu un chef grozav de viata. La multi ani!

Edited by needcolors
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.