AndreiM Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Credeți că 2011 o să fie un an mai bun ca 2010 din toate punctele de vedere?Eu, deși sper asta de vreo 2 încoace se pare că nu se schimbă mai nimic și ne „ târâm ” în continuare. Rămân optimist.
catilina22003 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Credeți că 2011 o să fie un an mai bun ca 2010 din toate punctele de vedere?Cat timp is astia la putere, nicio sansa (parerea mea).Cat ma priveste, n-am de unde sti cum imi va merge. Dar trebuie dom'le, trebuie sa fie si mai bun!
Relu Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 deși pentru mine 2010 a fost un an greu, viața merge înainte. iese el soarele și pe strada noastră!
silviudeep Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Nu as putea spune cum va fi. Cum mi-as dori? Macar ca 2010 sau de doua ori mai bun!
nina Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 MI-AS DORI SA FIE MAI BUN.DAR DIN PACATE NU CRED.AM AVUT UN AN SUPER GREU SI SPER CA ACESTA SA FIE MAI BUN.
Mikka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Sincer, nu prea cred. Cred ca va fi cam la fel ca 2010 si, poate, spre sfarsit, sa se mai "incalzeasca" datorita apropierii lui 2012, an electoral... Altfel, suntem condusi de aceeasi incompetenti, haosul va continua in aproape toate domeniile cu urmarile de rigoare - somaj, saracie, credite restante din ce ince mai mari si mai multe etc. Atata vreme cat nu s-a facut ceva concret, ceva care sa indice un drum, o metoda As vrea sa ma insel, dar...
artemis Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 I don't think so! Deocamdata, se vede ca a inceput cu stangul. Nu vedeti care-i atmosfera natiunii?
Recommended Posts