Jump to content

Vrăjitoria a devenit oficial meserie


Recommended Posts

Vrăjitoria a devenit oficial meserie

Valeţi, astrologi, prezicători, manechine şi vrăjitoare, cu toţii sunt, de astăzi, recunoscuţi oficial în România. Guvernul a hotărât includerea noilor categorii profesionale în nomenclatorul de meserii. Pasul următor: veniturile lor vor fi impozitate.

Cei vizaţi de această decizie spun că măsura va rămâne în birourile din Palatul Victoria şi nu se va putea aplica. Valeţii nu înţeleg cum va reuşi Guvernul să impoziteze bacşişul. La rândul lor, astrologii susţin că noua decizie nu va aduce mai nimic la buget. "Astrologii sunt văzuţi ca ghicitori, ca vrăjitori, ca orice. Foarte mulţi dintre astrologi fac lucrurile din pasiune. Deci, posibil că şi la Guvern vor ajunge bani din pasiune, pentru că nu foarte mulţi vin la astrolog", spune astrologul Maria Sârbu. Guvernanţii le-au supărat şi pe vrăjitoare. "Aceşti oameni care conduc această ţară, o conduc cu picioarele şi nu cu capul. Să ne deschidă cabinete de vrăjitorie, să testeze fiecare vrăjitoare ce poate să facă. La urma urmei să ne facă şi nouă o pensie. Pentru că nu este normal. Dacă dai, trebuie să şi primeşti. Nu ne-a învăţat statul. N-au avut o şcoală sau un liceu să ne-nveţe ghicitorie sau vrăjitorie", spune, revoltată, vrăjitoarea Brăţara.

Dacă măsura le va afecta, vrăjitoarele au pregătit şi un "plan B". "Amestec cu... de unde se ceartă câinii, cu pământ, cu piper negru, cu 9 boabe de piper şi pun un piculeţ de dosnică şi le descânt, le fac să se certe", ameninţă Brăţara.

Tot de azi sunt recunoscuţi oficial agenţii de pompe funebre, îmbălsămătorii şi instructorii auto. În textul hotărârii scrie că decizia Guvernului ţine seama de reglementările europene.

http://www.realitatea.net/nomenclatorul-de-meserii-a-fost-extins-vrajitoarele-manechinele-si-valetii-gata-de-impozitat_787503.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.