Jump to content

Bătrân intoxicat cu monoxid de carbon în prima zi a anului


dcp100168

Recommended Posts

Bătrân intoxicat cu monoxid de carbon în prima zi a anului

Ion Brăileanu, în vârstă de 70 de ani, a ajuns în prima zi a anului la spital în stare gravă. Temperaturile scăzute cu mult sub zero grade, frigul din casă şi aburii alcoolului au fost la un pas să-l ucidă.

Pensionarul a fost adus la spital de urgenţă pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Nici în momentul de faţă omul nu este perfect lucid pentru a putea povesti cele întâmplate. „Eram acasă şi m-am intoxicat. Cred că de la sobă. Nu ştiu ce s-a întâmplat", povesteşte cu greutate victima.

În momentul de faţă Ion Brăileanu se află internat în secţia de Reanimare. „Iarnă, frig, zăpadă. Toate acestea însemnă moartea inevitablilă în cazul a zeci de persoane care se încălzesc prin mijloace improvizate. Bărbatul a fost adus în comă după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon", spune Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/galatean-moarte-intoxicat-monoxid-Revelion_0_401960051.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.