bonybon2 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Cele de la Gradina sunt super,pacat ca dureaza cateva minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Da si trebuie sa platesti si intrarea in gradina, si iarna nu ai ce vedea pe acolo...La asta de la modern, nu prea gasesti cica locuri libere, mai mult cu rezervare, dar locuri mai erau dar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxon Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Da si trebuie sa platesti si intrarea in gradina, si iarna nu ai ce vedea pe acolo...intrarea in gradina SI muzeu.cit despre "iarna nu ai ce sa vezi" ... te-as contrazice, dar, deh, de gustibus .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted February 20, 2011 Author Share Posted February 20, 2011 Progam nou la SEVEN cafe&cinemaLuni-Vineri10.30: Ice Age III 3D13.00: Despicable Me 3D15.00: Resident Evil 3D17.30: Step Up 3D19.00: Avatar 3D22.00: SAW VII 3DSambata-Duminica10.30: Ice Age III 3D13.00: Despicable Me 3D15.00: Coraline 3D17.30: Step Up 3D19.00: Avatar 3D22.00: SAW VII 3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derago Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Anul trecut am fost la Gradina Botanica, iar la Modern, cam cand s-a deschis. Comparatie: Efectele de la GB mi s-au parut mult mai interesante! Am vazut filmuletul cu pestisorii! (eram cu copiii) In ambele locatii, au inceput sa ma doara ochii spre sfarsitul filmului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonybon2 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 si cel cu dinozaurii e tare!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 14, 2011 Author Share Posted March 14, 2011 Filmul “Black Swan” rulează în această seară la Cinema Seven CafeIubitorii filmului de calitate sunt invitaţi în această seară la Cinema Seven Cafe din complexul Modern, de la ora 22.00, pentru a viziona „Lebăda neagră" (Black Swam). Filmul este unul dintre cele mai apreciate în această perioadă datorită prestaţiei actriţei Natalie Portman. Acasta a primit şi premiul Oscar. 25 de lei este preţul unui bilet de intrare la cinematograf. În acest preţ este inclus un suc răcoritor şi o porţie de floricele.http://www.adevarul.ro/locale/galati/film-cinema-Black_Swan-lebada-neagra_0_443955836.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Ora 22.. ce ore are acest cinema, daca se poate numi cinema, e un fel de club cu cinema, asta e... Te apuca somnul la film Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 Programul în perioada 21 martie - 3 aprilie, în topicul "Unde mergem în weekend" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmin Alexa Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 (edited) A fost un prieten la acest cinema, nu e cine stie ce, calitate nu prea asa spetaculoasa la filme, cam ca la braila, nu se compara cu ce este la gradina botanica, ma refer la efecte 3D. Pai cu 25 lei care ii dai aici la cinema, vezi un film in 3D la bucuresti care nici nu se compara deloc... Greu in galati si prin zona aproape sa se faca ceva de calitate... Si la acest cinema parca e club de noapte, mai mult noaptea da filmele bune. Nu cred ca o sa ma duc prea recent.ma scuzi ca trebuie sa te contrazic...nu mi-o lua in nume de rau, dar nu compara un filmulet de la GB, cu cele proiectate intr-o sala de cinema. Diferenta in primul rand este ca acel filmulet este o animatie si este creat special pentru efectele 3d, in timp ce filmele de lung metraj (exceptand animatiile) sunt facute atat pt 3d, cat si pentru vizualizarea 2d. in cazul filmului 3d din cinema singura diferenta fata de 2d este modul de proiectie nu si modul de creatie. asa ca nu este ceva asemanator cu cel de la GB.referitor la aceeasi calitate cu cel de la braila, iar nu poate fi acelasi lucru: sala din galati este f mica comparativ cu cele de la braila si din acest motiv se pierd multe efecte (sunet, imagine), una este sa vezi un film 2d/3d intr-o sala mare fata de una atat de mica precum cea de la modern.intradevar pretul este mult prea mare pentru ce se ofera la modern, si ca si calitate fata de bucuresti probabil ai vizionat un film intr-o sala cu tehnologie IMAX. in celelalte sali este aceeasi calitate ca si la cinemacity braila.am fost la filme si in buc, iasi, braila, galati (modern si GB)si apropo de cinema-ul din galati: nush ce succes are sau va avea cu o sala asa mica si MAI ales cu faptul ca ruleaza filme care la braila sau in alte multiplexuri din tara sunt deja expirate. salut initiativa celor din galati dar pacat ca la asa oras cu atatia locuitori, tot trebuie sa mergem la braila pentru a vedea un film cand acesta apare in tara.apropo de cel de la GB, cunoscandu-ma cu unul din initiatorii proiectului, l-am intrebat daca vor avea si filme de lung metraj, si mi-a raspuns ca este exclus acest lucru datorita pretului mare de achizitie al filmelor comparativ cu marimea salii si recuperarea investitiei. asadar, cel mai probabil ca nici in cel de la modern nu vom filmele noi aparute decat dupa cel putin cateva luni de la aparitie in tara.si eu sunt destul de deranjat ca in galati(care este mult mai mare ca braila) nu pot merge la film cand am chef cu prietenii fara o investitie destul de mare pe care trebuie sa o fac mergand la braila, mai ales ca in acest oras exista si un campus universitar care ar asigura mai mult decat suficient piata de desfacere pentru o asemenea afacere. pacat....sa speram ca poate odata si-odata va fi gata mall-ul de la gara....dar dupa cum merg lucrurile cam slabe sanse sa vedem un multiplex in galati, probabil si datorita existentei celui de la braila.autoritatile astea locale sunt de toata jena....dar poate ca pe viitor vom avea si noi asa ceva si nu va mai trebui sa ne intristam cand vedem parcarile de la Promenada Braila pline. Edited October 20, 2011 by Cosmin Alexa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts