Jump to content

Un așternut de gânduri...


AndreiM

Recommended Posts

Sfârșit de 2010 cu.. mai vreau timp liber, timp să gândesc…

A trecut și 2010, la fel cum simt că mi-au trecut 2 ani din viață degeaba. Spre sfârșit de 2010, sărbătorile au trecut pe la ureche, fluturând. Crăciunul nici nu l-am simțit, ziua mea de naștere aș fi vrut să fie mai lungă iar Revelionul nu l-am petrecut cum am vrut și cu cine am vrut!

De vreo 2 ani încoace simt că ceva rău mă urmărește și deși nu arăt, simt lucrul ăsta din ce în ce mai apăsat! Nu e ușor să fiu fals și paharul s-a cam umplut. Aștept de câteva luni o rază de soare și de câteva zile un îngeraș drăgălaș. Raza de soare e posibil să apară, dar fără îngeraș ce folos?

Nici nu știu cine sunt, ce vreau și încotro mă îndrept! Cert este că încă nu am uitat să simt și să iubesc și nu știu dacă să fiu fericit sau trist. Acum, fericit nu prea sunt, deși iubesc.

Crăciun fără colinde.. Crăciun cu mici certuri, ziua de naștere făcută forțat și Revelion „ de muncă ” au fost sărbătorile care m-au împins tot mai adânc.

Acum, încep iar munca și urăsc. Mai vreau timp liber, timp să gândesc…

La anul, cum va fi?

Link to comment
Share on other sites

Vere, da' trist mai esti! Se pare ca ai cazut in "depresia de dupa sarbatori". E o chestie reala. 3.gif

Fii mai optimist. Stiu, e usor de spus, dar incearca sa vezi partea plina a paharului.111.gif

Link to comment
Share on other sites

Doare al naibii de tare..

..atunci când mă trezesc din beția parfumului tău. Nu facem parte din același univers și doare al naibii de tare. Nu îmi este frică de moarte, îmi este frică de tine, și mă doare. Încerc să mă răzbun pe gheață dar știu că ea nu are nicio vină... sau poate că de la ea mă trec fiorii. Iar tremur ca un copil și gândurile îmi omoară încet încet conștientul. Frigul îmi aduce aminte de mâna ta caldă și firavă dar acesta s-a transformat în inamic. Victoria vine doar atunci când uit de gânduri, până atunci mă doare, și fără tine e o durere plăcută căci nu am altceva decât clipa ce-a trecut. Acum simt doar tăcerea și mă doare chiar dacă tăcerea vorbește în numele pasiunii, iubirii și a emoțiilor. Tăcerea e mai rece decât frigul de afară.

Link to comment
Share on other sites

N-am glas, am doar durere!

Am transformat durerea în cel mai bun prieten. Este singura care mă înțelege și mă acceptă așa cum sunt. Sunt imun la ea și face parte din mine. Sunt trist și un om neînsemnat pentru tine.. Aș vrea să simți ceea ce simt eu și să te bucuri de fiecare detaliu ce duce la mine, așa cum fac eu când mă gândesc la tine, iubirea mea. Îmi apar steluțe în ochi când îți văd chipul, chiar și în poze. Ești cea mai frumoasă dintre toate! N-aș vrea să mă mai gândesc la tine, dar fac un pas înapoi pentru doi înainte. Cu tine pot face orice; te pot strânge în brațe, îți pot cuprinde chipul să te sărut pe frunte, îți pot șopti la ureche te iubesc și-ți pot săruta mâna în semn de mulțumire! În vis, totul este așa cum vreau eu. În realitate, n-am glas pentru asta, am doar durere.

Link to comment
Share on other sites

Pentru a nu mai răspunde la fiecare în parte(pm sau messenger), am ales să mut aici articolele personale de pe blog pentru că acel blog a fost creat pentru ceea ce „ prestez ” eu..

Articolele personale le-am scris la cererea unora ( nu dau nume ) și încă nu știu dacă prin aceste articole vreți să știți cum sunt vulnerabil sau să mă faceți...

Link to comment
Share on other sites

Bre Andrew.. acum eu nu știu cum de ai picat așa de tare.. dar trebe să mai dai explicații dacă speri măcar să auzi un sfat prietenesc cât de cât în temă ;) Eu tind să cred că are de-a face cu prietena ta.. poate alții știu deja detalii dar eu nu prea pot să te sun să te iau la puricat că deh, granițele invizibile... deci? Care-i chifteaua?

Link to comment
Share on other sites

Nu pot spune că am picat, cel puțin nu de tot ci mai degrabă spun ceea ce simt căci ăsta este rolul unui jurnal fie și online. Nu are de-a face cu prietena mea deși trebuie să recunosc cu nu o ducem tocmai pe roze. Fiecare dintre noi trecem printr-o pasă proastă sau mai multe în viață.. doar că fiecare are metoda sa de a se exterioriza și de a se confesa. Cum forumul este cel mai bun prieten al meu, spun aici, deși le puteam spune și pe blog.

Să fiu înțeles.. nu cerșesc nimic prin aceste articole, nu fac pe victima sau inocentul și nici nu vreau să ies în evidență cu ceva.. iar celor care apreciază și mă susțin/sfătuiesc nu pot decât să le mulțumesc. Celor care nu apreciază.. le mulțumesc și lor.

Link to comment
Share on other sites

În viața reală nu prea am prieteni.. pentru că alții la vârsta mea jucau țurca pe maidan sau Counter Strike și eu stăteam cu nasu-n acte sau făceam tot felul de cursuri pe care abia acum le înțeleg. Ca exemplu, ce poți înțelege la 18 ani dintr-un curs din care am ieșit Specialist în managementul calității? Ca să trec examenul, am învățat mecanic, logic. Cu toate astea, nu-i pot învinovăți pe ai mei, mi-au vrut și îmi vor binele!

În concluzie, forumul este cel mai bun prieten al meu și nu foștii prieteni care mă chemau doar când aveau nevoie de mine. De fapt, am un prieten, doar că e la celălalt capăt de țară!

Sincer, nici nu știu de ce spun lucrurile astea aici!

Link to comment
Share on other sites

salutare. Serviciul trebuie combinat si cu distractiile vietii altfel nu rezisti... Nu le faci cand trebuie, mai tarziu nu vei mai avea timp. Cat despre prieteni, astia sunt oamenii, cu totii am fost, suntem si vom mai fi muscati... Insa priveste cu atentie in jurul tau si vei vedea cine merita sa-l tii aproape si cine nu. Prietenii, la greu ii vezi, nu la bine... De astia care sunt doar din interes sunt satul, dar am si cativa care imi sunt intradevar prieteni si pe care ii ajut la orice ora din zi sau din noapte...

Mult noroc!

Edited by silviudeep
Link to comment
Share on other sites

Pai e nashpa. Dar nu-i timpul pierdut.

Oricum, un prieten este acela care atunci cand ai nevoie te ajuta neconditionat. Restul sunt amici.

Sincer, nici nu știu de ce spun lucrurile astea aici!

...te mai descarci si tu...

Link to comment
Share on other sites

Eu nu ma-ntreb de unde vine, vine

De unde doru-si ia izvorul, dorul

Ma luminez si-mi pare bine, bine

Când vine dorul, când dorul vine

Melancolie, dulce melodie

Melacolie, misterios amor

Melancolie, melancolie

Din armonia inimii cu dor

Mai drag de amorul meu târziu, mai draga

Mai draga mi-e mândruta draga, draga

Mai drag mi-e codrul si izvorul, dorul

Când vine dorul, când dorul vine.

http://www.youtube.com/watch?v=2MZFgzm7lho&feature=related

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.