Jump to content

Un bătrân din Blânzi s-a aruncat în fântână


dcp100168

Recommended Posts

Un bătrân din Blânzi s-a aruncat în fântână

* Octogenarul încercase în repetate rânduri să-şi ia viaţa *

Bolnav şi fără a-i avea pe toţi cei dragi alături, Alec Bobu nu s-a mai uitat în urmă. A decis că la 83 de ani nu mai merită să trăiască şi nu a mai stat pe gânduri. Fără să avertizeze pe nimeni, octogenarul din satul Blânzi, comuna Corod, s-a aruncat ieri după-amiază în fântâna din curte.

Cuprinsă de jale, Ioana Hiron, îngrijitoare lui Alec Bobu le-a mărturisit salvatorilor sosiţi de urgenţă la faţa locului, pe strada Vasile Alecsandri, la fatidicul număr 13, că bătrânul mai avusese numeroase tentative de a-şi lua viaţa.

Căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă: „Operaţiunea de scoatere a trupului neînsufleţit din fântână a fost îngreunată de vremea de afară. La faţa locului au acţionat echipaje al pompierilor, ale Descarcerării, Salvării Tecuci şi Medicinii Legale. La ora 21,35 corpul victimei a fost scos la suprafaţă”.

http://www.viata-libera.ro/articol-La_Blanzi_in_ape_inghetate_-_decat_batran_si_singur_mai_bine_mort__2.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.