Jump to content

Datoriile la bugetul local mai mici de 10 lei au fost anulate


dcp100168

Recommended Posts

Datoriile la bugetul local mai mici de 10 lei au fost anulate

Aleşii locali au fost de acord cu anularea creanţelor mai mici de 10 lei, aflate în sold la 31 decembrie 2010, datorii provenite din impozite, taxe şi alte venituri inclusiv accesorii, pe fiecare rol nominal unic (fişa unică a contribuabilului). Primăria a renunţat astfel, potrivit evidenţelor fiscale, la suma de aproximativ 12.500 de lei, provenind de la circa 6.000 de contribuabili.

http://www.viata-libera.ro/articol-Datorii_sterse_cu_buretele_2.html

Link to comment
Share on other sites

Primăria a renunţat astfel, potrivit evidenţelor fiscale, la suma de aproximativ 12.500 de lei, provenind de la circa 6.000 de contribuabili.

Practic, nu a renuntat la nimic. Pentru incasarea a doi lei - in medie - de persoana ar fi trebuit cheltuit de cateva ori mai mult: chetuieli cu formulare, cu expedierile postale, cu oamenii care sa intocmeasca mii de hartii, eventual actiuni in justitie etc.

Sunt curios ce ar fi scris respectivii gazetari daca vreun cetatean ar fi fost somat sa platesca o datorie de vreo 1,50 - 2 lei...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.