Jump to content

11 avocaţi gălăţeni, pe punctul de a fi suspendaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

11 avocaţi gălăţeni, pe punctul de a fi suspendaţi

Taxa de barou neplătită la timp ar putea duce la suspendarea a 11 avocaţi gălăţeni, cel puţin aceasta este declaraţia decanului Baroului, Mircea Breahnă. Acesta ne-a făcut cunoscut că deja au fost date cele 11 decizii de suspendare, iar cei care nu şi-au achitat taxele au răgaz până mâine ca să o facă.

„Taxa se achită lunar şi are o componentă fixă şi una variabilă, precum şi un prag maxim şi minim. La noi avocaţii definitivi au un prag maxim care este de 1.150 de lei la care se adaugă 47 de lei, asta pentru un venit de 11.500 de lei, iar minim este de 230 de lei plus 47 de lei, la un venit lunar de 2.300 de lei. Stagiarii au 80 de lei la care se adaugă 42 de lei. La sfârşitul anului, noi am făcut mai multe eforturi pentru a strânge restanţele şi într-un final am rămas cu 11 avocaţi pentru care am emis deja decizii de suspendare. Ei pot să-şi achite obligaţiile până vineri”, a mai spus şeful avocaţilor gălăţeni.

http://www.viata-libera.ro/articol-11_avocati_pe_punctul_de_a_fi_suspendati_din_profesie_2.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.