Jump to content

Despre artiști și muzica pe calculator


AndreiM

Recommended Posts

Din punctul meu de vedere un artist nu este unul care-și face muzica pe calculator și a doua zi e gata melodia. Un artist de genul ăsta nu are o linie melodică, nu are o mică „ doză ” de cunoștințe despre muzică și lista poate continua. E adevărat, gâdilă urechea mai bine pentru unii comparativ cu BZN, ABBA dar nu pot fi considerați artiști în adevăratul sens al cuvântului, deși trebuie să recunosc că și eu ascult uneori muzică de genu pentru diversitate.

Link to comment
Share on other sites

Andrei, rapul pune accent in primul rand pe mesaj, pe modul in care acesta este transmis de artist (si eu ii consider artisti pe unii dintre ei si ii apreciez nu doar pentru modul in care interpreteaza rimele, ci si pentru faptul ca le scriu chiar ei si poti sa fii convins ca multi dintre ei chiar au cunostinte despre muzica) si mai putin pe instrumental (pentru ca ascultatorii genului sunt cei care pun mai putina valoare pe beat).

Asa cum unii nu apreciaza genul asta de muzica, eu nu apreciez maimutele gen Heaven sau Lady Gaga care in afara de prezenta fizica, nu aduc aproape niciun alt aport in piesele lor: nici versurie (2,3, cate or fi), nici vocea (pentru ca e modificata intr-un mod terorist), nici instrumentalul (facut tot pe calculator).

Link to comment
Share on other sites

Păi aia spuneam și eu. Rap-ul în cazul de față are doar un mesaj și atât! Prefer să ascult o formație, o muzică live la care auzi fiecare instrument. Nici mie nu-mi plac Lady Gaga, Inna și restul parașutelor care își fac videoclipuri numai dezbrăcate!

Mai nou am observat că este trend-ul ăla cu Marius Moga sau Micul Mozart care pentru 10.000 de euro, scoate dintr-un sudor ( aleatoriu am luat ) o vedetă peste oceane! Păi asta e muzică? Sunt artiști adevărați în România, artiști cu talent, conservator. Problema e că nu au loc de alde rahat cu ochi gen Inna, Moga și restul trupei de „ artiști ”.

Link to comment
Share on other sites

da, este muzica si nu imi este rusine sa recunosc. Imi place si Inna printre altii si nu sunt singurul. Cluburile sunt pline de muzica "romaneasca". Nu putem compara muzica romaneasca de acum 10 ani cu cea de azi. Este un progres remarcabil, ca nu iti place stilul sau fizionomie samd, este dreptul tau sa nu iti placa, in mod cert nici mie nu imi plac de exemplu toti artistii preferati de tine, dar nu ma apuc sa zic ca domne nu e muzica asta! Fiecare avem dreptul sa alegem!! Noroc!!

Edited by silviudeep
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.