Jump to content

Violator "francez" arestat la Tecuci


dcp100168

Recommended Posts

Violator "francez" arestat la Tecuci

Poliţiştii tecuceni l-au depistat în dimineaţa zilei de 05.01.2011 pe Marcel Leocă de 20 ani, din Tecuci, jud. Galaţi, care era dat în urmărire de autorităţile franceze în baza unui mandat de arestare european, pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Cel în cauză va fi prezentat Curţii de Apel Galaţi pentru confirmarea mandatului de arestare, urmând a fi predat autorităţilor franceze.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?act=articol_detaliu&id=3458

Link to comment
Share on other sites

Un francez a fost violat în puşcărie de un tecucean

Curtea de Apel Galaţi a avizat mandatul de arestare europeană pe numele lui Marcel Leocă, acuzat de viol în grup cu acte de tortură şi barbarie.

Poveste desprinsă parcă dintr-un film de groază. Marcel Leocă (20 de ani), originar din Tecuci, este autorul a nu mai puţin de 15 violuri comise în perioada 1 mai- 2 iulie 2008, în timp ce era încarcerat la închisoarea franceză Gradignan.

Conform declaraţiei locotenentului Broquere, ofiţer în cadrul închisorii franceze, la data de 11 august 2010, Patrice Vinet, un alt deţinut, a depus o plângere, la Comisariatul Pessac, cu privire la faptul că a fost violat în repetate rânduri în interiorul celulei în care era închis.

Victima l-a indicat drept autor pe Marcel Leocă, care a fost„asistat" de alţi trei deţinuţi. Ilie Duduleanu, Barka Bathily şi Armando Gioci care îl ţineau cu forţa în pat pe francez şi ascundeau „scena" de ochii gardienilor şi ai celorlalţi deţinuţi.

Poliţiştii l-au reţinut pe Marcel Leocă după ce Parchetul de pe lângă Tribunalul de Mare Instanţă din Bordeaux a emis pe numele lui un mandat de arestare europeană pentru viol în grup şi violuri cu acte de tortură şi barbarie.

Vineri, 7 ianuarie 2011, Curtea de Apel Galaţi a confirmat mandatul de arestare europeană pe numele tecuceanului şi a dispus arestarea lui provizorie pentru 29 de zile. Audiat de judecători, Leocă nu a recunoscut niciuna dintre faptele de care este acuzat, dar a fost de acord să fie predat autorităţilor franceze pentru anchetarea sa.

Complicii tecuceanului nu au putut fi reţinuţi până acum de către autorităţile franceze pentru că, între timp, au fost eliberaţi din Penitenciarul Gradignan şi nu se ştie unde s-au stabilit.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Socant-francez-sodomizat-tecucean_0_406159439.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.