Jump to content

Amenzi de circulație în 2011


AndreiM

Recommended Posts

Ultima "contraventie" e chiar tare... Daca (asa cum de altfel se intampla foarte des intr-o Romania fara sosele in sensul corect al cuvantului) circuli pe un drum plin de noroi/murdar/desfundat etc. tot soferul e vinovat??? Cine stabileste de la ce nivel de "murdarie" e contraventie? Tampiti.

Link to comment
Share on other sites

Poate sunt cam deplasat sau off topic. Nu stiu acuma daca sunt tampiti. Si iata de ce, totul se leaga in tara asta. Mai ieri era tare mult criticat ministrul Af.Interne. Mai zilele astea, din nou justitia. Uitand sa se clarifice ca acel capitol de aderare - ulterior actualul scandal - JAI = justitie + Afaceri interne - are minusuri la AI si nu la J. Daca AI si-ar fi facut treaba cat de cat, urma:

0. Obligarea ?organelor? sa-si exercite sarcinile - valabil pentru toate activitatile de control, corect si onest - raspuns absolut negativ. Ca sunt dispozitii dar nimeni nu le aplica. Si atunci, de ce sa se precizeze cum se constata infractiunea? S-a neglijat acest aspect pentru ca, se stie, 99,99% dintre romani urasc deplasarea la justitie deci nu era necesara atestarea constatatorilor autorizati;

1. Bugetul Romaniei se poate sustine numai din amenzi, cel putin 2 3 ani;

2. Nici un politist (toate specializarile) nu mai gasea soacre si parinti care sa justifice vilele, luxul si masinile cracanate din pensia acestora facute de fapt din restul de 10% din ciubuc (90% pleaca la sefii din Bucuresti);

3. Si asta pentru ca nu inseamna nimic parerea celor nascuti cu cromozom de ordine care vad foarte repede stadiul de insula bananiera a Romaniei de azi (UE centru-vest). Ce daca ei dau banii????

Edited by bosorogu'
Link to comment
Share on other sites

asaaa... ia sa va spun eu acum ultima penalizare pe care am luat-o .

Oprisem ( stationare , mai precis ) in zona General, la cativa metri de indicatorul "Oprirea Interzisa". Pentru maxim 5 min, conform regulamentului. Contrar regulamentului , am parasit masina . Rusine sa imi fie !

Mi-am gasit in parbrizul pisicutei mele negre si batatoare la ochi , recunosc , o amabila invitatie pentru neregula mai sus mentionata. Asta in conditiile in care de jur imprejurul intersectiei erau , cum stim toti , destule masini oprite , parcate de fapt.

Imi extrag hartiuta cu pricina ( pe care se mentiona ca am fost fotografiati- masina, nu eu , asta era problema ) din parbriz si ma uit de jur imprejur dupa respectivul militian . Pana sa il reperez ma uit la toate masinile din jur. Ce credeti, niciuna nu avea hartiuta pe parbriz. Ahaaaa.... deci , cu mine era problema. OK. Il reperez pe nenea militian si ma avant iritatea spre domnia sa. Ii zambesc ironic, ii intind hartiuta cu pricina si il apostrofez ca nu m-a asteptat sa revin sa imi faca si mie o poza . Se uita tamp la mine, isi ridica chestia aia numita ( cred ) cascheta sau cum i-o spune si care ii cazuse pe ochi de atat zel ce daduse dovada si imi spune ca a actionat regulamentar. Serios ? Numai cu mine ? hehe, nu , asa nu merge aici .

Dupa o polemica sustinuta, l-am intrebat simplu daca isi doreste o shaorma.

Nu o sa va uimeasca. A dorit. A si avut parte de ea. Si acea hartiuta din parbriz a disparut ca prin minune.

So , thats our LAW !

Viva la republica ( parca asa se spunea , nu ? )

Edited by AndreiM
Link to comment
Share on other sites

Ultima "contraventie" e chiar tare... Daca (asa cum de altfel se intampla foarte des intr-o Romania fara sosele in sensul corect al cuvantului) circuli pe un drum plin de noroi/murdar/desfundat etc. tot soferul e vinovat??? Cine stabileste de la ce nivel de "murdarie" e contraventie? Tampiti.

Perfect de acord.

Imi amintesc ca la inceputul lui decembrie, am plecat un week-end la Budapesta. Ma credeti au ba, am venit cu masina mai curata decat se afla in momentul iesirii din tara. Iar rotile erau ca noi! Si zau ca nu am dus acolo masina la spalatorie, si nici nu a plouat vreun pic. :|

Link to comment
Share on other sites

Rami, foarte interesanta povestirea

Da, poate.

Rami, ar trebui sa fii foarte sigura ca ai scapat de problema... Pentru simplul motiv ca nu hartia din parbrizul TAU era problema ci procesul verbal intocmit de militian. Si care ramane la el.

Daca l-a anulat si pe ala, e ok. Daca nu... cam naspa.

Si amendata si cu shaorma data :ymblushing:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.