Jump to content

Paul Păcuraru - fan messenger!


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Paul Păcuraru - fan messenger!

Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a declarat, marţi, la Focşani, că este fan al discuţiilor pe messenger şi a susţinut că preferă acest sistem deoarece află "totul de la sursă". Păcuraru a afirmat că, după ce a făcut publică adresa sa de e-mail şi ID-ul de mesenger, primeşte sute de e-mailuri şi "conversează" pe messenger cu sute de persoane. "Aşa aflu totul de la sursă, direct de la persoanele care au probleme. Iar cea mai bună sursă este cel care păţeşte necazul", a precizat ministrul Păcuraru. El a mai afirmat că "messenger-ul este un deliciu", dar că trebuie să fie foarte atent. "Trebuie să fiu foarte atent deoarece nu ştiu cu cine vorbesc", a mai precizat ministrul Paul Păcuraru. El a mai spus că, de asemenea, primeşte zilnic sute de e-mailuri, dar a adăugat că are trei "ajutoare" la cabinet care gestionează acest sistem, atunci când este prins cu alte activităti. Păcuraru a mai precizat că nu lipsesc nici mesajele de încurajare, dar nici înjurăturile.

Pentru curioşi - ppacuraru@yahoo.com :d

Edit (3 aprilie): L-am întâlnit astăzi pe Păcuraru şi povestea că ieri n-a făcut decât să răspundă la mailuri şi buzzuri :d

Link to comment
Share on other sites

Buzz la domn' ministru

* Ministrul gălăţean al Muncii a fost asaltat de mesaje pe messenger

După ce postul de televiziune Realitatea a prezentat, în unele din serile trecute, adresa de messenger a ministrului Muncii, Paul Păcuraru, acesta s‑a trezit, într‑o singură zi cu un val de mesaje din partea românilor. Nu mai puţin de 200 de mesaje a găsit Paul Păcuraru, dimineaţă, când s‑a dus la birou şi a deschis, ca de obicei, messengerul! 200 de noi utilizatori care îi cereau permisiunea de a fi incluşi în lista cu adrese de mail. Ministrul a dat OK la toate cererile, după care au început să curgă mesajele� Unii utilizatori erau, probabil, ziarişti sub acoperire, crede ministrul, deoarece nu îşi dădeau numele real. Probabil voiau să verifice dacă ministrul Păcuraru chiar răspunde la buzz‑urile primite pe mes. Ei bine, Paul Păcuraru spune că a răspuns conştiincios la mesaje şi, în afară de cele de "verificare", a descoperit foarte multe mesaje "pe bune" din partea românilor. Cu mulţi din aceştia chiar a vorbit la telefon şi le‑a dat o mână de ajutor în diverse probleme, a mai relatat, ministrul, încântat de legătura directă cu realitatea pe care a stabilit‑o prin intermediul unor întâlniri virtuale. Normal, criticile nu au încetat să apară: de ce stă ministrul pe mes, în loc să îşi vadă de dosare? După această experienţă, ministrul are o dilemă: "Cum o fi mai bine: să stai doar în birou şi să analizezi diagrame sau să vorbeşti cu oamenii, să vezi problemele lor reale?"

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=23270

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.