Jump to content

Mijlocaşul Ciprian Milea va semna cu Oţelul


dcp100168

Recommended Posts

Mijlocaşul Ciprian Milea va semna cu Oţelul

Mijlocaşul central Ciprian Milea, care se pregăteşte individual de aproximativ o lună de zile în curtea FC Oţelul Galaţi, va semna în scurt timp un contract pentru a deveni roş-alb-albastru cu acte în regulă.

Milea, născut la Galaţi pe 12 iulie 1984, este liber de contract după ce, în vara anului trecut, FC Politehnica Iaşi, club la care era legitimat, s-a desfiinţat.

Ciprian, un produs al FCM Dunărea Galaţi, are 1.77 metri şi revine după o dublă operaţie la picior.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=2951

Link to comment
Share on other sites

Fotbalist batjocorit de Poli Iaşi, transferat la liderul Ligii 1

Ciprian Milea a fost ignorat un an de clubul din Copou după ce s-a accidentat la genunchi. Revenit la antrenamente, mijlocaşul s-a întors în oraşul natal, unde va evolua la Oţelul Galaţi, echipă care conduce clasamentul intern.

Ciprian Milea (26 de ani) s-a lansat în fotbal în Galaţiul natal, la juniorii clubului Dunărea din localitate. „Acest băiat talentat este produs de Galaţi. Îl ştiu foarte bine pe Ciprian, l-am simpatizat încă de când era copil.Din păcate nu am putut colabora mai repede", a povestit Marius Stan, preşedintele clubului Oţelul Galaţi, liderul la zi din Liga 1.

„În urmă cu aproape patru ani, domnul Stan nu s-a înţeles cu preşedintele Dunării şi în loc să mă duc la Oţelul am ajuns la Politehnica Iaşi", a confirmat Ciprian Milea.

În turul sezonului trecut, mijlocaşul a prins o serie foarte bună, care s-a încheiat însă abrubt în septembrie 2009, după ce marcase un gol în meciul cu Internaţional Curtea de Argeş. După ce şi-a făcut praf meniscul intern şi cartilajul genunchiului stâng pentru Poli Iaşi, clubul din Copou l-a ignorat total pe fotbalist, care s-a văzut nevoit să-şi achite singur costul celor două operaţii suferite şi tratamentul de recuperare.

Nici după desfiinţarea Politehnicii Iaşi, conducătorii noii structuri fotbalistice din Copou nu s-au arătat mai binevoitori cu un fotbalist care şi-a demonstrat valoarea pe teren, deşi avea unul din cele mai mici salarii din club. Dezamăgit de indiferenţa ieşenilor, Ciprian a primit o mână de ajutor tocmai din Galaţiul natal, unde Oţelul face legea în acst sezon de Liga 1.

„Domnul Stan m-a sunat înainte de Crăciun şi mi-a spus că daca genunchiul rezistă ar vrea să mă ia cu Oţelul în cantonament şi să rămân la ei. Pentru mine este cea mai mare şansă pe care aş fi putut-o primi pentru că m-am întors acasă. Vreau ca să mă refac total şi prin evoluţiile mele să răsplătesc încrederea acordată", a declarat Milea, care este susţinut în demersul său de Marius Stan.

„Am zis să-i întindem o mână de ajutor în această perioadă delicată pentru că nu este uşor să vii după două operaţii. Sperăm ca această mână să se întoarcă şi să ne ajute", a precizat preşedintele Oţelului.

Şi antrenorul oţelarilor, Dorinel Munteanu, s-a arătat mulţumit de noul jucător care îi stă la dispoziţie. „Îl ştiu bine pe Milea încă din perioada în care antrenam la FC Vaslui, când i-am zis domnului Porumboiu că este un jucător interesant. Mă bucur că este la noi. Vom avea grijă de el pentru că are multe calităţi şi nu şi-a spus ultimul cuvânt", a spus „Neamţul".

Mijlocaşul are şanse mari să prindă echipa chiar în acest retur. „Îi vom da încredere să se refacă pentru că am nevoie de încă un mijlocaş la închidere. La fel cum a fost în cazul lui Viglianti, care a lipsit mai mult din cauza operaţiilor, voi avea răbdare şi cu Milea", a încheiat Munteanu.

http://www.adevarul.ro/locale/iasi/Fotbalist_batjocorit_de_Poli_Iasi-transferat_la_liderul_Ligii_1_0_406159844.html

Link to comment
Share on other sites

Milea are contract cu Chimia Brazi!

Trei jucatori cu «CV» deLiga I - Ciprian Milea, Bogdan Straut si Alexandru Buhusi - au contracte valabile cu Chimia Brazi! Primul, aflat la antrenamentele liderului, Otelul Galati, a semnat pana in 30 iunie 2015. Al doilea, Straut, este in lotul celor de la Victoria Branesti, imprumutat de Chimia, unde mai are angajament pana in 2012, fiind insa posibil ca Ilie Stan sa renunte la el, in aceasta iarna, iar Buhusi, care s-a prezentat la pregatirile Petrolului, ieri, este «agatat» de Brazi pana in 2014! «Au clauze conform carora nu joaca la divizia C si de aceea suntem de acord cu imprumutul lor la echipe de esalon superior. Vom negocia cu Otelul, daca vrea sa-l tina pe Milea, accceptam si un schimb de jucatori, orice varianta avantajoasa pentru ambele grupari. Contractul sau este inregistrat la Federatie» - a anuntat oficialul chimist, Lucian Radulescu, care spune ca «acesti trei jucatori vor merge gratis la Petrolul, daca este nevoie de ei acolo, pentru ca si eu vreau ca echipa unde am lucrat sa promoveze. Buhusi va avea acordul Chimiei sa joace sub comanda lui Rachita si, repet, oricare din cei trei jucatori, daca este dorit acolo, ii dau imprumutul, gratuit».

http://www.ziarulprahova.ro/stiri/sport/83807/chimia-negociaza-imprumutul-lui-milea-straut-si-buhusi

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.