Jump to content

100 de gălăţeni urmăriţi general sau dispăruţi


dcp100168

Recommended Posts

100 de gălăţeni urmăriţi general sau dispăruţi

Conform datelor Inspectoratului General al Poliţiei Române, gălăţenii au fost condamnaţi pentru infracţiuni diverse, pornind de la furt şi înşelăciune până la proxenetism şi tentativă la omor, dar reuşesc de ani de zile să se sustragă de la executarea pedepselor.

Printre persoanele dispărute fără urmă cu cele mai mari condamnări penale se numără Emil Liviu Andrici (43 de ani), care are de executat 12 ani de închisoare pentru înşelăciune. La polul opus se află Săndel Talabă (35 de ani), condamnat la şase luni închisoare pentru fals privind identitatea.

Aproximativ 30 de gălăţeni sunt daţi dispăruţi, unii chiar de 15 ani. Este cazul lui Marlena Butan (35 de ani), care în martie 1995 a plecat de la domiciliu, fără a-şi anunţa familia. Avea asupra ei un paşaport turistic şi din verificările efectuate de poliţişti reiese că intrase în mediul unor proxeneţi care îşi desfăşurau activitatea infracţională pe teritoriul Turciei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/100_de_galateni_urmariti_general_sau_disparuti_0_405559646.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.