Jump to content

Trafic rutier îngreunat din cauza ceţii


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Trafic rutier îngreunat din cauza ceţii

Traficul rutier pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene, precum şi pe autostrăzile Bucureşti - Constanţa şi Bucureşti - Piteşti, se desfăşoară cu dificultate, luni dimineaţă, din cauza ceţii, vizibilitatea fiind în unele zone sub 50 de metri.

Judeţele în care sunt astfel de probleme de vizibilitate sunt Argeş, Buzău, Vrancea, Vâlcea, Gorj, Olt, Braşov, Brăila, Tulcea, Covasna, Teleorman, Mehedinţi, Dolj, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Suceava, Iaşi, Neamţ, Botoşani, Bacău şi Vaslui. În toate aceste judeţe pot fi întâlnite porţiuni cu vizibilitate mai bună, dar şi segmente de drum cu vizibilitate redusă uneori la mai puţin de 50 de metri.

În aceste condiţii, poliţiştii rutieri recomandă şoferilor utilizarea luminilor de întâlnire şi ceaţă pe toate categoriile de drumuri, deplasarea cu viteză redusă, evitarea efectuării depăşirilor, care în asemenea condiţii meteo-rutiere se dovedesc extrem de periculoase şi mărirea distanţei de siguranţă dintre vehicule.

http://www.mediafax.ro/social/traficul-rutier-ingreunat-din-cauza-cetii-vezi-judetele-afectate-7876133

Link to comment
Share on other sites

Obligatiuni de serviciu m-au purtat ieri pe DN25 si interior judet. De la 8.00 la 19.00. Nu am zarit macar vreo masina de politie rutiera pe acolo. Desi conditiile meteo au fost mult mai dure decat in avertizarea meteo. Sau a fost ziua de lucru din alea reduse cu 25%?

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.