Jump to content

Adriana Dumitru revine în volei, la CSU Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Adriana Dumitru revine în volei, la CSU Galaţi

Multipla campioana nationala alaturi de CSU Metal Galati, Adriana Dumitru Dudnic revine pe teren! Experimentata voleibalista va activa la gruparea de liga secunda CSU Galati, cu care isi doreste sa readuca Galatiul in prima divizie de volei feminin. „Avem un obiectiv clar pentru acest sezon, si anume promovarea in primul esalon. Este un mare castig pentru noi faptul ca Adi a decis sa vina alaturi de noi, este o jucatoare cu mare experienta, pe care o vom legitima zilele urmatoare”, a declarat antrenoarea Ileana Berdila.

In prezent, CSU Galati este liderul Seriei Nord-Est din Divizia A2, cu 16 puncte. CSM Focsani (7 puncte) si CSM Targoviste (1 punct) se afla pe pozitiile doi, respectiv trei.

http://www.topvolei.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1049:adriana-dumitru-revine-in-volei-la-csu-galati&catid=81:feminin&Itemid=144

Link to comment
Share on other sites

A revenit şi Andreea Niculcea (Constantinescu)

Dupa transferul Adrianei Dumitru, CSU Galati a mai adus o jucatoare care sa-i permita sa faca fata pe prima scena - coordonatoarea Andreea Niculcea.

Andreea Niculcea (ex-Constantinescu) a jucat alaturi de Adriana Dumitru la CSU Metal. In cariera, Andreea Niculcea a mai jucat la SC Municipal Craiova, CSM Sibiu si Unic Piatra Neamt.

http://sportgalati.blogspot.com/2011/01/voleicsu-galati-intariri-pentru-divizia.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.