Jump to content

Oţelul a transferat un fundaş de la Delta Tulcea


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul a transferat un fundaş de la Delta Tulcea

FC Oţelul Galaţi anunţă transferul fundaşului Constantin Mişelăricu, jucător care a semnat deja un contract pe cinci ani de zile. Mişelăricu vine de la FC Delta Tulcea, condiţiile transferului urmând să fie stabilite în zilele următoare.

Constantin Mişelăricu - carte de vizită

Data naşterii: 25.09.1989

Naţionalitate: română

Post: fundaş central

Marius Stan (director general FC Oţelul Galaţi): "Costel Mişelăricu este un jucător pe care îl urmărim de ceva vreme şi mă bucur că am putut să-l transferăm. E un jucător de caracter şi de mare viitor."

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=2967

Link to comment
Share on other sites

Mişelăricu, transferat gratis

Fotbalistul tulcean Costel Mişelăricu a ajuns liber de contract în lotul echipei ce se află pe primul loc în prima ligă după tur. Gălăţenii nu au plătit nici un leu pe transferul tânărului fundaş tulcean care se afla în ultimele şase luni de contract. „El a renunţat la ce bani avea de primit de la clubul Delta, nu a mai vrut să semneze prelungirea contractului şi după ce a plătit şi o clauză de 5.000 de euro a devenit liber de contract“ ne-a declarat preşedintele Haralambie Meregiu. Surse din clubul Delta spun că Mişelăricu ar putea continua tot la Tulcea, sub formă de împrumut, cel puţin până la vară, avănd în vedere omogenitatea actualului lot gălăţean.

http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Fundas_tulcean_transferat_gratis_de_liderul_Otelul_Galati_0_406759787.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.