Jump to content

Alianţă politică PNL-PC


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Alianţă politică PNL-PC

Cererea privind înregistrarea juridică a alianţei politice PNL-PC a fost depusă, marţi, la Tribunal, de către avocaţii celor două formaţiuni, în calitate de reprezentanţi, urmând ca instanţa să soluţioneze acest dosar într-un termen care nu a fost comunicat încă.

Avocatul Mihai Mustăciosu, reprezentantul PC, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că, împreună cu reprezentantul PNL, a depus la Tribunal cererea privind înregistrarea juridică a alianţei politice denumită "Alianţa de Centru-Dreapta Partidul Naţional Liberal - Partidul Conservator", cu denumirea prescurtată "ACD". Reprezentantul PC a precizat că cererea respectivă a fost înregistrată la Tribunal şi că se va constitui un dosar care va fi soluţionat de instanţă. El a mai spus că, deocamdată, nu a fost comunicat şi un termen pentru soluţionare.

PNL şi PC au semnat, luni, Protocolul Alianţei de Centru-Dreapta. Documentul a fost semnat de către liderii celor două partide, Crin Antonescu, şi, respectiv, Daniel Constantin. Prin protocol se stabileşte că cele două formaţiuni vor avea candiaţi comuni la alegerile din 2012 şi 2016.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.