Jump to content

Locuri de muncă în Germania pentru studenţii gălăţeni


dcp100168

Recommended Posts

Locuri de muncă în Germania pentru studenţii gălăţeni

Conducerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi anunţă prin intermediul unui comunicat de presă promovarea ofertei pentru muncă în Germania, destinată studenţilor care au cunoştinţe bune până la foarte bune de limba germană şi care doresc să lucreze în ţara respectivă, pe perioada verii acestui an. Majoritatea locurilor de muncă oferite sunt în hoteluri şi în gastronomie, în gastronomia de sistem, în agricultură şi în domeniul curăţeniei de clădiri.

Selecţia va fi organizată de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti cu sprijinul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, până pe 20 ianuarie, între orele 9.00 şi 15.00. La selecţie pot participa studenţi care urmează cursuri la zi, la orice facultate acreditată conform legii, cu excepţia celor din ultimul an de studii. Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limbă germană va avea loc la Centrul de Informare şi Consiliere privind Cariera din Bucureşti.

Persoanele interesate se pot adresa pentru informaţii şi la sediul AJOFM Galaţi - Compartimentul EURES din str. Domneasca nr. 191, telefon 0236 - 412262.

http://www.monitoruldegalati.ro/comunitate/studentii-galateni-pot-munci-in-germania-3487.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.