Jump to content

Claudiu Săftoiu are iubită gălăţeancă


dcp100168

Recommended Posts

Claudiu Săftoiu are iubită gălăţeancă

După ce şi-a luat bagajele de la vechea casă, fostul şef al SIE s-a mutat împreună cu noua iubită. Despre această relaţie extraconjugală s-a spus că ar fi fost şi motivul demiterii lui Săftoiu de la cârma Serviciului de Informaţii

După divorţul de Adriana, fostul şef al SIE Claudiu Săftoiu recunoaşte public, pe un blog, faptul că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o jurnalistă. Atât pentru mediul politic, cât şi pentru cel al presei, ştirea nu e o noutate, despre simpatia fostului şef al SIE pentru jurnalista Cristina Faighel, reporter la Realitatea TV, se ştia. Mai mult, la momentul la care el a fost înlăturat de la SIE, „cunoscătorii” spuneau că legătura extraconjugală cu jurnalista este adevăratul motiv pentru care Săftoiu nu ar mai fi compatibil cu funcţia deţinută. Şi că, prin prisma acestei legături, el ar fi uşor de manipulat. La acea vreme, Cristina lucra ca reporter acreditat pe Parlament şi pe la colţuri se bârfea că jurnalista ar fi fost păruită de doamna Săftoiu. În paralel cu aceste zvonuri, colegele din presă vorbeau că „moldoveanca” (Cristina Faighel este din Galaţi) primeşte cadouri costisitoare de la Claudiu şi că acesta ar fi ajutat-o să se mute dintr-un apartament unde locuia cu chirie, împreună cu două studente, în zona Moşilor din Bucureşti.

Iată că acum, după aproape doi ani de zile, povestea se confirmă şi, surprinzător, iubita (fosta amantă) seamănă ca două picături de apă cu Adriana Săftoiu. Ba mai mult, sursele noastre spun că jurnalista şi-ar dori chiar să-i ia locul în acte Adrianei. Tocmai de aceea, Claudiu a acceptat la divorţ să-i plătească Adrianei pentru întreţinerea băieţelului lor în vârstă de 10 ani suma de 1.000 lei pe lună, dar i-a lăsat şi vila de un milion de euro. În unele fotografii postate pe Facebook, Cristina pare că a luat deja din atitudinea Adrianei, purtând aceiaşi ochelari de firmă şi preferând acelaşi gen de eşarfă şi aceeaşi culoare.

Claudiu şi Adriana Săftoiu au decis să divorţeze după 18 ani de căsnicie, fostul şef al SIE plecând de acasă în octombrie 2010. S-a mutat într-un apartament din zona Giuleşti, iar anul 2011 l-a găsit într-o casă din zona Lia Manoliu, alături de jurnalista Cristina Faighel.

http://www.ziarulnational.com/stiri/La-zi/1294771668--i-a-tras-iubit-la-indigo-cu-so-ia

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.