Jump to content

40 de locuri libere la căminul de bătrâni


dcp100168

Recommended Posts

40 de locuri libere la căminul de bătrâni

Prin modernizarea şi extinderea căminului pentru persoane vârstnice „Sf. Spiridon” din Galaţi, pentru care, anul trecut s-a derulat un proiect european în valoare totală de 2.939.030 lei, nu doar că s-au îmbunătăţit condiţiile de trai de acolo, dar s-a şi extins capacitatea de cazare, de la 120 la 160 de locuri. „În momentul de faţă, nu există o listă de aşteptare, ci chiar avem posibilitatea de a onora încă 40 de cereri”, ne-a declarat directorul aşezământului, Adrian Subaşu.

Totuşi, cei interesaţi de viaţa la cămin trebuie să ştie şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un viitor locatar: „În primul rând, să fie pensionar, să nu deţină o locuinţă, iar starea sa de sănătate să poată permite inserţia în colectiv. Beneficiarul trebuie să nu aibă susţinători legali, sau dacă aceştia există, ei să fie în imposibilitatea de a-l susţine. Nu există un criteriu financiar, doar să aibă pensie”, a explicat Adrian Subaşu.

http://www.viata-libera.ro/articol-Cine_se_poate_muta_la_caminul_de_batrani__2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.