Jump to content

Cornel Râpă, imaginea unei mărci de automobile


dcp100168

Recommended Posts

Cornel Râpă, imaginea unei mărci de automobile

Fundaşul dreapta al echipei Oţelul Galaţi, Cornel Râpă, a devenit, de miercuri, imagianea mărcii de automobile Volkswagen, el primind un autoturism din partea reprezentanţei din România, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Sunt bucuros că am fost ales pentru a fi imaginea acestei maşini, e un cadou superb pentru mine, mai ales că peste doar trei zile voi împlini 21 de ani. Am permis de doar cinci luni", a declarat Râpă.

Directorul general al gălăţenilor, Marius Stan, speră ca şi alţi componenţi ai echipei să primească astfel de maşini" "Pentru Cornel a venit momentul să schimbe taxiul sau maxi-taxi pe o maşină".

Prezent şi el la eveniment, antrenorul Dorinel Munteanu l-a felicitat pe Râpă şi a lăudat maşina primită de acesta. "Am stat cinci ani la Wolfsburg, acolo unde se construia această maşină şi ştiu cât este de bună. Nu va fi nevoie să-l învăţ să o conducă, pentru că maşina merge singură", a spus Munteanu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.