Jump to content

Femeia înjunghiată de un italian la Constanţa este gălăţeancă


dcp100168

Recommended Posts

Femeia înjunghiată de un italian la Constanţa este gălăţeancă

Şoc şi groază pe scara blocului din Galaţi une a copilărit Felicia Tiron, fata care aseară a fost măcelărită într-un bloc din Constanţa de iubitul său, italianul Giuseppe Finocchiaro. De altfel, după ce şi-a înjunghiat concubina, acesta a sărit cu copilul în vârstă de un an şi jumătate de la fereastra apartamentului în care locuiau.

Felicia Tiron a locuit până în urmă cu aproximativ cinci ani împreună cu părinţii, într-un bloc muncitoresc din cartierul gălăţean Micro 18. Vecinii familiei nu pot să înţeleagă ce l-a putut pe concubinul fetei de a apela la gestul extrem de a o înjunghia şi de a-şi omorâ copilaşul în vârstă de numai un an şi jumătate.

„Am auzit aseară ţipte şi urlete în casă. Ne-am speriat şi am mers cu alţi vecini să vedem ce s-a întâmplat. Când am intrat peste ei erau distruşi. Ne-au zis că fata de la Constanţa care a fost înjunghiată şi copilul omorât sunt fata şi nepotul lor. Erau în stare de şoc. Îi cunosc de mulţi ani. Sunt nişte oameni liniştiţi. Ne înţelegeam bine cu ei. Felicia era plecată de aproximativ cinci, şase ani. Ştiu că trăia cu un iatlian. Foarte rar veneau aici. O singură dată i-am văzut eu venind la părinţi. Mai au două fete, una la Constanţa, studentă şi una aici cu părinţii", spune Didina Maroş, cea mai bună prietenă a familiei.

„Îi cunosc pe oamenii aştia de foarte mulţi ani. Am auzit de tragedia petrecută. Felicia este o fată cuminte. Este păcat că s-a întămpat aşa", spune Petru Butnaru, şeful scări în care locuiesc părinţii.

"Eram în faţa scării cu tatăl ei când a aflat ce s-a întâmplat cu Felicia. Repara uşa de la intrarea în bloc şi a innebunit de nervi. Era şocat. Niciodată nu l-am văzu în starea asta", spune Gheorghe Cernac, un alt vecin.

Giuseppe Finocchiaro, italianul criminal în vârstă de 57 de ani avea şi două afaceri, înregistrate la Galaţi, care par însă a fi firme fantomă, având în vedere că la sediul trecut în acte funcţionează o cu totul altă societate, iar angajaţii acesteia nu auziseră în viaţa lor de Finocchiaro.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-Parintii-Feliciei-Constanta-Litoral-Vecinii_0_408559413.html

Un cetăţean italian, care locuia în municipiul Constanţa, s-a aruncat cu copilul în braţe , joi seara, de la etajul al nouălea al blocului, situat pe bulevardul Tomis, după ce şi-a înjunghiat soţia. În urma impactului cu solul, bărbatul şi-a pierdut viaţa, iar copilul şi mama sa au fost duşi la spital. Starea femeii este în prezent stabilã. Copilul a murit, joi noapte, la spital.

Anchetatorii au stabilit până în prezent că, Giuseppe Finocchiaro, de 57 de ani, din Torino, s-a certat violent cu concubina sa, Felicia Tiron, de 35 de ani, iar la un moment dat a luat un cuţit cu care a înjunghiat-o în abdomen, în partea dreaptă, după care a dat-o afară din apartament şi a încuiat uşa. La scurt timp după aceea, el şi-a luat în braţe copilul de aproape doi ani şi a sărit în gol, de la etajul al nouălea al blocului în care locuiau.

http://www.mediafax.ro/social/constanta-copilul-cu-care-tatal-sau-s-a-aruncat-in-brate-de-la-etajul-al-noualea-a-murit-la-spital-7889074

Link to comment
Share on other sites

Micuţul ucis de italian va fi înmormântat mâine la Galaţi

Trupul neînsufleţit al băieţelului de un an şi jumătate va fi adus astăzi în Galaţi de bunici, iar mâine va fi înnmormântat.

Viaţa copilului a fost curmată în mod tragic chiar de tatăl său, Giuseppe Finocchiaro, un italian care după ce şi-a înjunghiat de două ori concubina, şi-a luat copilul în braţe şi s-a aruncat în gol de la etajul nouă. Deşi iniţial a supravieţuit căderii de la mai bine de 30 de metri înălţime, trupul firav al băieţelului nu a rezistat şocului. În jurul orei 22.30, medicii au declarat decesul lui micuţului. Cauza: stop cardio-respirator. Necropsia efectuată astăzi a stabilit faptul că Giusepe a murit din cauza hemoragiei şi contuziei suferite la nivelul capului. În plus, spun legiştii, copilul a suferit şi o hemoragie şi o contuzie la nivelul plămânului stâng.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Micutul_ucis_de_italianul_Giuseppe_Finocchiaro_va_fi_inmormantat_maine_la_Galati_0_409159223.html

Link to comment
Share on other sites

Micuţul ucis de italianul Giuseppe Finocchiaro a fost înmormântat

Antonio Giuseppe Finochiaro, copilul de un an jumătate, a fost înmormântat în localitatea brăileană Vădeni, în satul în care locuiesc bunicii mamei lui.

Felicia Tiron, cea care a fost înjunghiată de italian înainte ca acesta să se arunce de la geam cu tot cu copil, este în stare de şoc. Femeia şi-a plâns copilul pe toata durata slujbei: “Sunt terminată. Dragostea vieţii mele este moartă. Copilul meu este în sicriu. Nu mai pot”.

Viaţa micuţului Antonio a fost curmată în mod tragic chiar de tatăl său, Giuseppe Finocchiaro, un italian care după ce şi-a înjunghiat de două ori concubina, şi-a luat copilul în braţe şi s-a aruncat în gol de la etajul nouă. Deşi iniţial a supravieţuit căderii de la mai bine de 30 de metri înălţime, trupul firav al băieţelului nu a rezistat şocului. În jurul orei 22.30, medicii au declarat decesul lui micuţului. Cauza: stop cardio-respirator. Micuţul Giusepe Finocchiaro a murit vineri la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Constanţa.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Micutul_ucis_de_italianul_Giuseppe_Finocchiaro_a_fost_inmormantat_0_409759215.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.