vali matei Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Am sapte ani de cand sunt in Italia si nu reusesc sa ma gandesc altfel decat cu mult dor la cei de acasa,la orasul in care mi-am petrecut adolescenta si m-am intors dupa 23 de ani de stat intr-o capitala prea prafuita si aglomerata. Tot timpul am tanjit dupa oraselul de la Dunare,pe care il iubeam si il vedeam prea rar ca sa-mi treaca dorul. Din pacate viata joaca feste si desi m-am intors in oraselul meu drag, am fost nevoita sa stau si mai departe de el. Cand m-am mutat din Bucuresti la Galati multi m-au intrebat cum am putut sa fac o asemenea greseala, dar eu prefer Galatiul,capitalei din f multe motive. De aici de departe ma gandesc cu drag la orasul tineretii mele si-i duc dorul si mai mult.Sunt foarte incantata ca am gasit Forumul galatenilor ,pentru ca asa pot sa fiu la curent si de aici cu tot ce se intampla in orasul nostru.Felicitari si multumiri celor care au avut ideea de a crea acest forum! Si cum aici departe am timp sa ma gandesc la multe, mi-am adus aminte ca se implinesc anul acesta(2011) ,30 de ani de cand am terminat liceul, mi-ar place sa ma intalnesc cu fostii colegi .Daca cineva de pe forumul galatenilor ,care a terminat in anul 1981,la liceul 6(CFR),citeste aceste randuri si simte nostalgia adolescentei il rog sa-mi dea de stire!Un salut cu mult dor din Roma, galatenilor mei dragi!
Recommended Posts