Jump to content

Avarie CET în centrul oraşului


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Avarie CET în centrul oraşului

O nouă avarie s-a produs astăzi pe una dintre conductele de transport al agentului termic primar care îi aparţin Electrocentrale Galaţi. Avaria a lăsat fără căldură locuitorii din centrul oraşului, precum şi Policlinica cu Plată, Direcţia Agricolă, Transurb şi Centrul Militar Judeţean.

Conform lui Mircea Ispas, directorul tehnic al SC Apaterm, avaria a afectat cinci puncte termice. Este vorba de PT A (blocurile A, B, C, D, E şi TC2 şi casele din zonă), PT Cristal (blocul Cristal şi Prefectura), PT Policlinica (blocul V1, A1 şi casele din zonă) şi PT Mihai Bravu (Policlinica cu Plată, Direcţia Agricolă, Transurb şi Centrul Militar).

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Avarie_CET_pe_strada_Nicolae_Balcescu_0_408559686.html

Link to comment
Share on other sites

A patra avarie CET în 14 zile!

Aproape toată zona centrală a municipiului Galaţi a rămas în frig vineri după-amiază, după ce o conductă aparţinându-i producătorului de agent termic primar Electrocentrale s-a spart şi, pentru a o repara, societatea a fost nevoită să oprească alimentarea la cinci puncte termice ale distribuitorului de apă caldă şi căldură Apaterm. Case, blocuri de locuinţe, instituţii publice, unităţi medicale şi educaţionale din perimetrul delimitat de străzile Nicolae Bălcescu, Domnească, Basarabiei şi Mihai Bravu au fost lipsite de aceste servicii de ieri de la ora 15.

După ora 15, când Apaterm a oprit alimentarea cu apă caldă şi căldură a tuturor acestor consumatori, Electrocentrale, prin subcontractorii săi, a demarat lucrările de reparaţie a conductei avariate. Aceasta este localizată pe strada Nicolae Bălcescu, între strada Gării şi Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”. Lucrările, aflate în plină derulare la închiderea ediţiei, au blocat una dintre benzile de circulaţie de pe acea arteră.

Această avarie este a patra produsă pe sistemul de transport al agentului termic primar, administrat de Electrocentrale, în primele 14 zile ale lui 2011. Probleme pe reţelele societăţii au fost, însă, şi înainte de Anul Nou. Astfel, de la începutul lunii noiembrie, când sistemul centralizat de încălzire din Galaţi a fost pus în funcţiune, Electrocentrale a raportat nu mai puţin de patru avarii de mare amploare, care au afectat mii de gălăţeni din Centru, Ţiglina II, Ţiglina III şi Micro 40. Cea mai mare avarie, produsă pe 4 decembrie chiar în interiorul termocentralei, a lăsat tot oraşul în frig pentru o noapte întreagă.

http://www.viata-libera.ro/articol-A_patra_avarie_CET_in_14_zile_2.html

Link to comment
Share on other sites

Avaria din Centru a fost remediată

Gălăţenii din zona centrală a municipiului Galaţi au fost realimentaţi cu apă caldă şi căldură sâmbătă dimineaţă, a anunţat directorul de producţie al societăţii distribuitoare Apaterm, Mircea Ispas.

Ei au stat în frig mai bine de 15 ore, după ce vineri după-amiază încă o conductă a producătorului de agent termic primar Electrocentrale a cedat.

Avaria, a patra în primele două săptămâni ale anului, a afectat mii de gălăţeni de la casele şi de la blocurile aflate în perimetrul delimitat de străzile Nicolae Bălcescu, Domnească, Basarabiei şi Mihai Bravu, dar şi importante instituţii publice din Centru, precum Policlinica cu Plată, Facultatea de Chimie şi Facultatea de Medicină, Centrul Militar Judeţean sau sediul Prefecturii judeţului Galaţi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Avaria_din_Centru_a_fost_remediata_2.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.