Jump to content

Gălăţeanca Simona Soare expune la Berlin


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţeanca Simona Soare expune la Berlin

In spatiile de reprezentare ale Ambasadei Romaniei la Berlin va avea loc joi, 27 ianuarie, de la ora 19.00, vernisajul expozitiei de gravura, desen si pictura al artistei Simona Soare, transmite Romanian Global News, care citeaza Ambasada Romaniei la Berlin. Expozitia este deschisa publicului intre 27 ianuarie - 14 aprilie 2011.

Simona Soare este una dintre cele mai importante reprezentante ale generatiei tinere din arta contemporana romaneasca dupa 1990. Ea experimenteaza cu tehnica gravurii si a graficii printate, prin prelucrarea coloristica dar si contextuala. Creeaza unicate sau editii limitate (2-5 versiuni). Pe scena artistica berlineza este prezenta la diferite manifestari si proiecte. In expozitia de fata, Simona Soare prezinta o retrospectiva a celor mai importante lucrari din ultimii sase ani (2004 - 2010). Lucrarile sunt grupate intr-o sala cu picturi, un cabinet de gravuri si un cabinet de desene.

Simona Soare (nascuta in 1979 la Galati) traieste la Berlin. A absolvit Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti (2003). Dupa o bursa Erasmus in cadrul sectiei de arte plastice a Facultatii de Arte Berlin-Weißensee, a obtinut diploma de masterat "Arta in context" la Universitatea de Arte din Berlin (2007). A avut expozitii personale si de grup la Muzeul de Arta Vizuala Galati (2010), Center for Book Arts New York (2010), Balkan Contempory Art Festival Londra (2009), Muzeul Brukenthal din Sibiu (2007), Muzeul de Arta Constanta (2007). Artista este reprezentata de Galeria Central Booking in N.Y. condusa de Maddy Rosenberg (http://centralbookingnyc.com/galleries/gallery-1-artist-books-prints/artists-work/simona-soare/).

Contact: simonasoareus@yahoo.com, www.simonasoare.com.

http://www.rgnpress.ro/categorii/asociatii--ambasade/186-vernisaj-de-gravura-desen-si-pictura-al-artistei-simona-soare-la-berlin.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.