LaurX82 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 (edited) Stiu ca e greu un loc de munca cat de cat stabil si bun in ziua de azi, dar incerc si eu Cam in orice domeniu, nu prea conteaza... depinde vorbim si ne intelegem daca pot face fata sau nu. Am lucrat si la amenajari interiore in constructi. Am lucrat in santier naval ca lacatus, vopsitor si altele... Preferat daca stie cineva vre-o firma de prin santier naval care mai angajeaza. Varsta se vede la profil. Rog seriozitate si ofer seriozitate ! Tel 0755474571 Edited January 22, 2011 by cosx25
George Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Sunt un tanar absolvent al facultatii de management si marketing in afaceri economice specialiarea contabilitate si informatica d gestiune. De 2 ani caut sa ma angajez si nu am gasit nicaieri loc de munca. Caut si eu un loc de munca pe unul din urmatoarele posturi: Contabil (pot tine evidenta contabila, doar contabilitate primara) Operator PC preluare si prelucrare date (programe in care lucrez: Word, Excel, Power Point) Curier perpedes Casier Vanzator Rog seriozitate Telefon: 0749251814
Recommended Posts