Jump to content

Dunarea de jos-Facultatea de Ştiinţa Calculatoarelor

Recommended Posts

Posted (edited)

Ok, ms

Mai am o intrebare:

Eu sunt la un liceu cu profil economic; problema e ca nu stiu nimic despre programare, ma pricep la calculatoare destul de bine, dar la partea asta de limbaje de programe sunt 0. As putea sa studiez inainte de inceperea facultatii niste tutoriale de c++ din moment ce stau foarte bine cu engleza, dar ma va ajuta destul incat sa inteleg si eu ceva la facultate? nu stiu daca sa imi continui studiile economice sau sa incerc sa fac informatica. Am mai intrebat pe alte persoane si mi-au zis ca depinde de facultate, si o sa imi vina foarte greu deoarece trebuie sa stiu matematica foarte bine si daca nu stiu nici macar pascal nu prea am sanse, numai decat, sa trec cu 5 si sa termin facultatea fara sa stiu sa pun nimic in practica.

As vrea sa aud si parerile voastre despre aceasta facultate. Motivul de care vreau sa ma duc pe domeniu informatica e ca mi s-a acrit de economine, contabilitatea, nu prea e genul meu, cel putin nu la ce ma asteptam eu.

Edited by keem