Jump to content

Maşina lui Florin Pâslaru, spartă de hoţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Maşina lui Florin Pâslaru, spartă de hoţi

Autoturismul deputatului PSD Florin Paslaru, alaturi de alte sase masini aflate in aceeasi parcare, au fost sparte de hoti. Deputatul social-democrat a declarat recent, pentru Agerpres, ca in urma cu doua nopti, a sunat la usa lui un politist, care l-a anuntat ca masina i-a fost sparta de autori necunoscuti. Paslaru a coborat in parcare si a constatat ca geamul din stanga spate era spart. Hotii au cotrobait prin masina, au cautat in topedou, in buzunarele de pe spatele scaunelor si sub presuri. “N-a disparut nimic important, pentru ca nu tin acte sau lucruri importante in masina. Am inchis alarma la masina pentru ca de regula, cand vin tarziu acasa, motorul este cald si se aseaza o pisica care imi declanseaza alarma”, a spus Paslaru.

Deputatul a adaugat ca numarul mare de spargeri care au avut loc, in ultima vreme, in Galati, ca si jaful de la sediul Bingo Metropolis, sunt rezultatul masurilor pripite luate de actuala guvernare care au dus la diminuarea capacitatii organizatorice si de reactie a politistilor.

http://www.cronicaromana.ro/index.php?editie=2295&art=112673

Link to comment
Share on other sites

E 'genial' raspunsul tartanului asta retardat adormit in scaunul lui de deputat: aceasta specie aparte a spargatorilor de autoturisme si-au facut aparitia in Romania abia la inceputul anului 2011, in urma unui cataclism natural (o guvernare dezastruoasa), care a afectat pana si capacitatea organizatorica si de reactie a politistilor..

Link to comment
Share on other sites

Mda.. m-am amuzat și eu pe seama răspunsului dat de domnul Deputat..

Dar totuși care mașină? A6-le sau Logan-ul? Dacă-ți declanșează alarma, mergi frumos și reglează-i senzorul de șoc și ăla de perimetru! La ce-ți mai pui alarmă dacă o închizi?

Link to comment
Share on other sites

Pai daca se aseaza o pisica, lasa urme de labute pe scumpele lui proprietati. Pai saracu are si vreo 'spe garaje. Sau sunt adaposturi pentru celelalte masini? Sau chioscuri? Sa faca si omul un ban.

Edited by bosorogu'
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.