Jump to content

La Bălăbăneşti nu a fost rezolvat niciun dosar penal în 2010


dcp100168
 Share

Recommended Posts

La Bălăbăneşti nu a fost rezolvat niciun dosar penal în 2010

În timp ce majoritatea poliţiştilor îşi fac datoria cu reale eforturi pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu în condiţiile lipsurilor de tot felul şi a reducerilor salariale, alţii, pur şi simplu se prezintă la locul de muncă doar pentru a avea de unde să plece acasă. O astfel de situaţie este întâlnită comuna Bălăbăneşti. Agenţii de la respectivul post de poliţie au înregistrat remarcabila performanţă de a nu rezolva vreun dosar penal pe parcursul anului 2010.

Dintre cele 16 dosare pe care le-au avut în lucru anul trecut, agenţii de poliţie din Bălăbăneşti nu au reuşit să rezolve nici măcar unul singur. Aşadar autorii necunoscuţi ai furturilor, omorurilor şi violurilor comise în zonă, pentru care au fost întocmite dosare penale, se bucură de maximum de libertate. Cele 16 dosare au fost trecute în categoria „A.N." (autor necunoscut). „Urmează să se efectueze evaluări profesionale ale agenţilor de poliţie de la Bălăbăneşti pentru a se vedea care este motivul pentru care s-a ajuns în această situaţie de a nu rezolva niciun dosar penal", spune Daniel Lefter, şeful Inspectoratului de Poliţie Galaţi. Îngrijorător este faptul că la nivelul întregului judeţ a fost constatată o creştere a numărului de dosare cu autori necunoscuţi. O situaţie confirmată chiar şi de către chestorul Ioan Dascălu, secretar de stat în Ministerului Administraţiilor şi Internelor. „Există o creştere a numărului de dosare penale cu autori necunoscuţi. Avem un post de poliţie cu niciun dosar penal rezolvat. Este vorba de Bălăbăneşti", a recunoscut Ioan Dascălu.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Politia-RomaniaIntr-o-Galati-intr-un-rezolvat_0_414558644.html

Edited by AndreiM
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.