dcp100168 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Cinci noi sensuri giratoriiAutorităţile locale discută de zor despre înfiinţarea a 5 noi sensuri giratorii în oraş. Unul dintre ele este prevăzut în zona Palatului de Justiţie. Dacă aleşii vor ajunge la un acord în privinţa necesităţii noilor sensuri giratorii, ele vor fi prevăzute în bugetul municipiului pe 2011, în măsura în care vor exista şi bani pentru aşa ceva.http://www.viata-libera.ro/articol-Cinci_noi_sensuri_giratorii_2.htmlIa, să vă aud, şoferi, ar fi bun sau nu un sens giratoriu la Palatul de Justiţie?
mambo Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 nu sustin. la ce aflux de masini este pe brailei in jurul pranzului nu cred ca un sens giratoriu de ala ingramadit ar putea face fata. in plus, inchipuiti-va cum va arata asfaltul dupa un autobuz ce trece la 5-10 min in viraj prin sensul giratoriu, vara la temperaturi de peste 30 grade. aflati raspunsul daca mergeti si vizitati sensul giratoriu de la iesirea spre Tecuci.
LaurX82 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Mai bine sa lase asa cum este, e mai bine zic eu, sensurile giratoriu trebuie sa fie mari, cum e ala de la general sau ceva de genu, nu o ingramadeala cum a facut la iesirea spre tecuci. Pe mine ma cam deranjeaza un sens giratoriu, nu stiu de ce dar nu imi plac, sunt uni care nu semnalizeaza si nici nu sti ce vor sa faca... Cum e in constanta sau brasov, ala da sens giratoriu, dar in galati e imposibil sa se faca asa ceva
riaji Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Fara. Daca vor face prostia asta acolo, o sa fie un haos de dimineata pana seara.
Relu Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Sensurile giratorii își au rostul acolo unde nu stau mai mult de trei mașini la coadă...Ia închipuiți-vă ce ar fi dacă cel puțin trei mașini, pe fiecare bandă, ar încerca să intre simultan ... nu mai vorbesc de ora de vârf...Nu-mi dați exemplul de la Rondou, acolo nu e sens giratoriu, luați mai bine exemplul din p-ța Energiei, „intersecția combinatului”, cum i se mai spune. Când ies oamenii din combinat, pe la 3 după-amiaza, e jale pe acolo.
bosorogu' Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Este o propunere a serviciului de circulatie Galati. Ca daca este semafor, trebuie sa muneasca si sa gandeasca. Daca e sens giratoriu, scapa de problema veche - era sau nu galben?
Recommended Posts