Jump to content

Concurs de miss la "Viaţa liberă"

Recommended Posts

Posted

@ Legumix

Credeam că un jurist ştie că discriminarea pe criterii de vârstă este sancţionabilă!

Dacă o concurentă nu-şi dă seamă că se umple de ridicol înscriindu-se la un concurs de miss, cred că este strict problema ei.

În altă ordine de idei, care ar fi vârsta la care o femeie nu mai este frumoasă? 18? 20? 25? Mai tare, să audă şi baba de Catherine Zeta-Jones :))

Posted (edited)

@ Legumix

care ar fi vârsta la care o femeie nu mai este frumoasă? 18? 20? 25? Mai tare, să audă şi baba de Catherine Zeta-Jones :))

o prefer pe tina turner :))

Edited by Legumix
Posted

Eu as vota-o pe concurenta de 45 ani...pentru curaj, desi inclin sa cred ca i-a fost facuta o farsa si ca ea nici nu stie ca e participanta unui concurs de miss....As sugera ca toate concurentele sa fie prezente live, la redactia Vietii Libere, si sa fie alese de un public format din cititorii ziarului (nu e o regula, dar sa fie public din afara, nu din prietenii concurentelor)...Multe poze sunt extrem de mult modificate in photoshop, de aceea as dori o prezenta (si o prezentare) live a concurentelor, machiate cat mai natural....Daca e miss, atunci miss sa fie.... ;) ....

Posted

ma abtin :-$ ...nu vreau sa critic ziarul care INCA il mai respect.Oare un concurs de plantat pomi sau panselute nu se organizeaza?La etalat nuri toate se ingramadesc... /:)

Posted (edited)

Eu nu o sa mai votez nimic si nici nu o sa mai citesc vreodata acest ziar desi eram cititor fidel pana sa apara acest concurs.

MOTIVUL: MA ENERVEAZA CA DOAR FETELE SUNT Tratate in CENTRUL ATENTIEI.

Cand va apare un concurs de MISTER? Baietii de ce sunt EXCLUSI? De ce nu apare nimic si pentru ei?

Edited by George
Posted

Eu nu o sa mai votez nimic si nici nu o sa mai citesc vreodata acest ziar desi eram cititor fidel pana sa apara acest concurs.

MOTIVUL: MA ENERVEAZA CA DOAR FETELE SUNT Tratate in CENTRUL ATENTIEI.

Cand va apare un concurs de MISTER? Baietii de ce sunt EXCLUSI? De ce nu apare nimic si pentru ei?

George.. știu că nu ar trebui să îți dau o replică dar totuși.. trezește-te.. mai știu și că asta e cam greu și nu e vina ta.. dar nici nu scurma acolo unde nu poți astupa la loc.. Tu ai vrea să participi la un concurs de Mister? Sau era doar o curiozitate de-a ta? :)

Posted (edited)

Daca s-ar face concurs de Mister, de ce sa nu particip? Dar chestia e ca nu se fac si nu intlegde ce ziarele discrimineaza Barbatii. Acum singurul loc care li se mai da atentie la baieti e in clasa 9-a la balul bobocilor. In rest PAUZA!

Edited by George
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.