Jump to content

Concurs de miss la "Viaţa liberă"

Recommended Posts

Posted

Toată treaba e că.. o să câștige cine are lista de messenger mai mare ;).

Mulțumesc Rami! Dar voturile nu încep pe 14?

E ciudat ca prima are 5 voturi de cateva zile .

Posted (edited)

E un sistem defectuos si trebuie schimbat ceva la el....Ca sa poti vedea concurentele trebuie sa le votezi intai, ceea ce e nefiresc..Sunt multi care-si iau tzaca asa...si le pare rau ca au votat pe cine nu trebuie.....Ancutttaaaa, ne citesti maica?????....Fa ceva, ca innebunim cu cel concurs de miss!!!!...

E ciudat ca prima are 5 voturi de cateva zile . ....

Prima tipa are 5 voturi dintr-o eroare, stai linistita...nu e momentul sa te temi de concurenta....inca.... ;)

Edited by alina25
Posted (edited)

Multumesc, in numele concurentei...Nu uita, votarea incepe pe 14..... =))....sa nu mai existe surprize, nu de alta!... ;) ...

Pe 14, concurenta cu nr 14....o fi ceva!!!! :)

Edited by alina25
Posted

Prima tipa are 5 voturi dintr-o eroare, stai linistita...nu e momentul sa te temi de concurenta....inca.... ;)

Nu ma tem , intrucat nu am nimic de pierdut .

Posted (edited)

Concurenta nr. 15 - Liliana Foamete, 23 ani, Galaţi

Liliana Foamete

Cred ca Dumnezeu ne-a trimis concureta asta,sa ne mai trezeasca putin! :)) Tercand peste "artisticul" fotografiei si numele predestinat,era minunat daca aducea mai multe fotografii,sa ne putem orienta si noi, asa.....nu pot sa ma gandesc decat la guvern, viitor (sau prezent?!?!)....mi-e frica!

Altfel, trasaturi frumoase,ochi frumosi,expresivi(se vede ca nu-i pustiu in ochii ei,adica e cineva acasa)....e de bine.!

Edited by da44na
Posted (edited)

Concurenta nr. 16 - Rodica Nazari, 22 ani, Galaţi

Rodica Nazari

Da domnule! :) .....inca o fotogafie,doua normalear fi fost bune...asa sunt celelalte concurente in dezavantaj!

Edited by da44na
Posted (edited)

...cat despre concurentele cu nr. 17 si 18.....sunt convinsa cine este prima persoana care le voteaza!...simte ceva ?!?! :))

....din nou, erau necesare inca o fotografie sau doua....deci tot numarul 14 ramane in ceea ce ma priveste.....nici 13 nu-i rau , nici 12..

Edited by da44na
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.