dcp100168 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Camelia-Mihaela Cazacu - „Miss Viaţa liberă” „Miss Viaţa liberă” este domnişoara Camelia-Mihaela Cazacu (FOTO), în vârstă de 19 ani, aleasă cu 7.296 de voturi on-line, cărora li se adaugă cele 20 de buletine de vot completate cu numele ei. Andreea-Brena Păduraru s-a clasat pe locul secund la „Miss Viaţa liberă”. Deşi scorul de peste 8.000 de voturi o anunţa drept câştigătoare on-line, din păcate, după verificarea lor, a mai rămas doar cu 4.616 de voturi corecte. Andreea-Brena a fost, însă, în topul celor mai votate concurente în plic: 97 de buletine de vot au venit pe numele ei. Ana-Lavinia Ciută a ocupat ultimul loc pe podium cu 4.404 voturi on-line şi alte 53 de voturi în plic. Rezultatele finale Ionela-Andreea Rusu a condus aproape o săptămână în clasamentul on-line. Dar cum scorul final contează, tânăra a adunat opt voturi în plic şi 2.634 on-line. A urmat-o Adina-Elena Crăciun din Pechea - 2.047 de voturi on-line şi 32 în plic. Alexandra-Elena Preda a fost votată de 1.439 de ori on-line. Cristina Tcacenco şi-a adjudecat tot on-line 751 de voturi. Lavinia Dima a avut de partea ei 724 de voturi on-line. Camelia Pospai a strâns 481 de voturi on-line şi şase în plic. Mirela Toma a acumulat 324 de voturi. Cătălina Mantaroşie a avut 269 de susţinători. Oana-Claudia Frangu a primit 240 de voturi. Mihaela Joacă a fost favorita a 232 de votanţi. Ioana Istrătescu a beneficiat de 216 voturi. Bianca Donotaru a avut de partea sa 209 alegători. Laura-Mihaela Marin a totalizat 149 de voturi on-line şi 20 în plic. Aura Bîrlea-Iamandi a fost votată on-line de 158 de ori şi de opt ori în plic. Georgiana Vreme a strâns 159 de voturi. Maya Saleh a stâns tot 130 de voturi on-line şi şase în plic. Gabriela Diaconu a primit trei voturi în plic şi 131 pe site. Monica-Mihaela Matei a reuşit un scor de 131 de voturi on-line. Marcela Barbu a fost votată de 130 de ori. Cristina Şlapac - de 118 ori. Rodica Nazari - 115 voturi Mariana Bucur - 108 voturi on-line şi şase în plic Tina-Tatiana Apostu - 87 de voturi Mărioara-Gabriela Muscă – 77 Ana Velesco – 76 Mihaela Creţu - 70 de voturi on-line şi şase în plic. Anca-Maria Cărăbăţ a avut parte de 43 de susţinători on-line şi 14 voturi în plic. Mioara Munteanu - 55 de voturi on-line Ileana-Iuliana Darie - 48 de voturi on-line şi patru în plic Eugenia Hanganu - 49 de voturi Liliana Foamete – 44 Gabriela Popescu - 43 Nicoleta Urdea - 41 de voturi. http://www.viata-libera.ro/articol-Camelia-_Mihaela_Cazacu_-_%E2%80%9EMiss_Viata_libera%E2%80%9D__2.html
dcp100168 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Miss „Viaţa liberă” - Camelia-Mihaela Cazacu Romantică, sexy şi rea, visătoare sau provocatoare a pozat Miss „Viaţa liberă”, Camelia-Mihaela Cazacu, pentru pictorialul din „Weekend Magazin”. A fost primul pictorial din viaţa ei pentru care a pozat cinci ore în şir, fără să simtă o clipă oboseala ori stresul flashurilor succesive ale aparatului foto mânuit cu talent de fotograful Florin-Cosmin Costache, la studioul „Nato Comp”. La Salonul „Michelle” s-a simţit, după cum ne-a mărturisit, ca o prinţesă. Încoronată! Coafura sofisticată şi elegantă realizată de stilista Mihaela Neculai, machiajul profesionist al make-up artist Luminiţa au fost completate perfect cu ţinutele de seară oferite de Gabriel’s Fashon. Cu peste 7000 de voturi, Camelia-Mihaela Cazacu a fost aleasă Miss „Viaţa liberă”. Născută pe 11 septembrie 1991, Camelia-Mihaela Cazacu este absolventa prestigiosului Colegiu Naţional “Al. I. Cuza” din Galaţi, specializarea matematică – informatică bilingv, vorbeşte engleza, franceza şi spaniola, este o perfecţionistă, şi visează să devină procuror criminalist. În paralel cu desăvârşirea pregătirii profesionale şi-ar dori o carieră în modă. Are deja experienţa celor zece ani de modeling la Fundaţia „Accent” şi a concursurilor de miss la care a participat. Brunetă cu ochi verzi, înaltă şi suplă, Camelia are dimensiuni de manechin 82 – 60 - 91 şi nu a ţinut măcar o zi cură de slăbire! Îi plac dulciurile cu multă ciocolată şi ciorba de burtă, dar genele o ajută să arate perfect. Anul trecut a fost Miss Mărţişor, anul acesta a câştigat diadema de Miss „Viaţa liberă”, dar este o tânără foarte modestă. „Sper ca acest titlu să fie o rampă de lansare şi să reuşesc să îmi croiesc un drum în acest domeniu care mă fascinează şi unde mă simt ca peştele în apă. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut (dacă i-aş enumera poate că aş omite fără să vreau pe cineva), dar în special mamei mele, care a fost şi este mereu alături de mine, cât şi mamaiei, bunicului meu şi mentorului meu, Simona Barbu, cea care mi-a fost instructor la Fundaţia „Accent”. Cei trei din păcate nu mai sunt printre noi, dar sunt în sufletul meu mereu”, ne-a spus Camelia. I-ar plăcea să prezinte pentru designeri celebri ca Botezatu sau Ingrid Vlasov. Adoră stilul clasic elegant, culoarea roşie şi o admiră pe Heidi Klum. Este convinsă că nu prin vulgaritate şi scandal de poţi afirma. Chiar dacă scandalul vinde, Camelia crede că mai degrabă rămâi în memoria oamenilor prin decenţă, echilibru şi bun simţ. Nu suportă falsitatea şi ipocrizia şi oamenii care nu au cuvânt. Ce o face fericită? Faptul că oamenii se ajută între ei fără să ţină cont de clase sociale şi că mai există încă bunătate pe lume. Are prieten care este şi el model şi a susţinut-o în competiţia de miss fără gelozie. Camelia a vrut să le transmită un mesaj celor 35 de doamne şi domnişoare care i-au fost contracandidate la Miss “Viaţa liberă”: “Faptul m-au votat nu numai prietenii, ci şi cititorii ziarului “Viaţa liberă” şi că am câştigat titlul de Miss Viaţa liberă nu trebuie să le descurajeze. Toate sunt frumoase şi au şansa lor. Acolo sus pentru fiecare e pregătit câte ceva. Eu le doresc succes în viaţă!”. http://www.viata-libera.ro/articol-Miss_%E2%80%9EViata_libera%E2%80%9D_-_Camelia-Mihaela_Cazacu_2.html
Recommended Posts